Φιέστα... με συγγνώμες στο Παλάου (Pics)

Φιέστα... με συγγνώμες στο Παλάου (Pics)

Gazzetta team
Φιέστα... με συγγνώμες στο Παλάου (Pics)

bet365

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου με μόλις 500 φιλάθλους, αφού η φιέστα δεν φαίνεται να συγκίνησε τους Καταλανούς. «Συγγνώμη» Λάκοβιτς για την Ευρωλίγκα!

Η Μπαρτσελόνα «σκούπισε» στο Μπιλμπάο στους τελικούς της ACB για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Ισπανίας. Οι θριαμβευτές που δεν είχαν στο πλευρό τον κόσμο τους επέστρεψαν στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του τίτλου. Η φιέστα όμως φαίνεται πως δεν συγκίνησε τους φιλάθλους καθώς μόλις 500 βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου.

Οι παίκτες σήκωσαν ξανά την κούπα μπροστά στα μάτια των λιγοστών οπαδών τους που βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και του προέδρου της ομάδας Σάντρο Ροσέλ. Ο Ρίκι Ρούμπιο φορώντας ένα κασκόλ των Καταλανών χαιρέτησε το κοινό της Ισπανίας, ενώ δεν σχολίασε το άλμα που πρόκειται κάνει στο ΝΒΑ για να αγωνιστεί με τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τονίζοντας πως θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου.

Η Μπάρτσα κέρδισε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ισπανίας... αλλά δεν καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα με τον Γιάκα Λάκοβιτς να απολογείται: «Συγγνώμη που δεν κατακτήσαμε την Ευρωλίγκα γιατί το αξίζετε. Σας ευχαριστώ όλους».

Στη συνέχεια σύσσωμη η ομάδα φωτογραφήθηκε υπό τους ήχους του « Simply the Best» της Τίνα Τέρνερ.

 

Τελευταία Νέα