Πωλητήριο στον Λουίς Γκαρθία

Πωλητήριο στον Λουίς Γκαρθία

Πωλητήριο στον Λουίς Γκαρθία

bet365

Στο σφυρί βγάζει η Εσπανιόλ τον στόχο του Ολυμπιακού, Λουίς Γκαρθία, όπως τόνισε στα καταλανικά Μέσα Ενημέρωσης, ο τεχνικός διευθυντής, Ραμόν Πλανές.

Ο Πλανές μίλησε στο COM radio και έκανε σαφές ότι ο 31χρονος, που παίζει και στις τρεις θέσεις τις επίθεσης, τέθηκε στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες. Μαζί με τον τερματοφύλακα, Κάρλος Καμενί αλλά και τον στράικερ, Πάμπλο Οσβάλδο, ο Ισπανός πρέπει να φέρει λεφτά στο κλαμπ της Καταλονίας αλλά και να ελαφρύνει τον λογαριασμό του συλλόγου από το βαρύ συμβόλαιό του. Τα νέα είναι καλά για τον Ολυμπιακό, που κοιτάζει την περίπτωση του παίκτη. «Είναι μια υπόθεση παρόμοια με του Μοϊσές Ουρτάδο. Ενας παίκτης με καλή απόδοση, μια σημαντική μορφή, με σύμβαση για ένα ακόμη έτος και πρέπει να λάβουμε υπόψη μας κάθε κατάσταση. Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το θέμα του περιορισμού των μισθών».

Την είδηση για την επικείμενη αποχώρηση του Λουίς Γκαρθία έπαιξαν δυνατά οι El Mundo Deportivo και Sport. Ο γεννημένος στο Οβιέδο επιθετικός φέτος έπαιξε σε 40 ματς σε πρωτάθλημα και κύπελλο στην Ισπανία, έβαλε 7 γκολ και έδωσε 6 ασίστ. Εκανε τα πρώτα του βήματα στα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης, πλέον αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα της Εσπανιόλ, ενώ έχει παίξει 7 φορές με την Εθνική Ισπανίας.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα