Προπονητής του Λιβάνου ο Βίνσεντ

Προπονητής του Λιβάνου ο Βίνσεντ

Γιάννης Ράμμας
Προπονητής του Λιβάνου ο Βίνσεντ

bet365

Ο Σαμ Βίνσεντ συνεχίζει την... περιοδεία του στην υφήλιο κι αυτή τη φορά θα καθίσει στον πάγκο του Λίβανου.

Ο 48χρονος, γνώριμος από το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη, κλήθηκε να καθοδηγήσει τον Λίβανο στο Πανασιατικό Πρωτάθλημα του 2011. Από την πορεία στα παρκέ της Κίνας το διάστημα 15-25 Σεπτεμβρίου θα κριθεί και το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Βίνσεντ βρέθηκε για τελευταία φορά σε πάγκο σ' αυτόν των Μπόμπκατς, με τους οποίους είχε 30 νίκες και 52 ήττες την περίοδο 2007-08. Έχει προπονήσει επίσης τους Φορτ Γουέιν Φλάιερς του NBDL, αλλά και την εθνική ανδρών και γυναικών της Νιγηρίας.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα