Δέσμευση Πιλάβιου για επανεξέταση ΟΦΗ!

Δέσμευση Πιλάβιου για επανεξέταση ΟΦΗ!

Δέσμευση Πιλάβιου για επανεξέταση ΟΦΗ!

bet365

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος συναντήθηκε με τον Νίκο Μαχλά και του υποσχέθηκε ότι θα επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ και όλα τα στοιχεία.

H συνάντηση έγινε τυχαία στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τον Μαχλά να επιστρέφει στην Κρήτη και τον Πιλάβιο να αναχωρεί για το εξωτερικό. Ο πρόεδρος του ΟΦΗ «στρίμωξε στη γωνία» τον Σοφοκλή Πιλάβιο και απαίτησε την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ μιλώντας μαζί του σε πολιτισμένο κλίμα.

Ο Νίκος Μαχλάς του τόνισε ότι υπάρχει λανθασμένη ενημέρωση για τον φάκελο του ΟΦΗ και όλα όσα έχουν γίνει δεν αφορούν την υπόθεση της κρητικής ομάδας. Από την πλευρά του ο Σοφοκλής Πιλάβιος του υποσχέθηκε ότι θα επανεξετάσει τον φάκελο της κρητικής ομάδας.

«Είχα λάθος ενημέρωση για τον φάκελο του ΟΦΗ. Σου υπόσχομαι, Νίκο, ότι ο φάκελός σας θα επανεξεταστεί, αρκεί όλα όσα μου λες να είναι αλήθεια. Ακολουθήστε τις νόμιμες διαδικασίες και εφόσον είναι όλα εντάξει, τότε θα έχετε το δικαίωμα να δικαιωθείτε στο διαιτητικό δικαστήριο», ήταν τα λόγια του προέδρου της ΕΠΟ προς τον Νίκο Μαχλά.

Επίσης, ο Νίκος Μαχλάς ζήτησε από τον Σοφοκλή Πιλάβιο να παρέμβει ώστε να μην επικυρωθεί η βαθμολογία της Football League, με τον πρόεδρο της ΕΠΟ να του απαντά ότι θα το κάνει αυτό μέχρι να επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ.

http://metafero.blogspot.com/

 

Τελευταία Νέα