Άρεσαν ατμόσφαιρα, παίκτες &... Παύλος

Άρεσαν ατμόσφαιρα, παίκτες &... Παύλος

bet365

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν είχε πολλά να πει για το άνετο 95-52 επί του ΠΑΟΚ και στάθηκε στην ωραία ατμόσφαιρα στις εξέδρες, όπου βρέθηκε έπειτα από καιρό κι ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

«Θα αρχίσω με αυτό, με ό,τι διοργάνωσαν για εμάς για το έκτο αστέρι. Ήταν όμορφο, γιατί ήταν απλό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Λόγω αυτού οι παίκτες μου μπόρεσαν να απολαύσουν την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες μου. Περιμένω διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο. Έπειτα από τέτοια ήττα θα προετοιμαστούν καλύτερα και θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Κάναμε το 1-0, χρειάζονται τρεις για την πρόκριση. Είμαι ευτυχισμένος που έπειτα από τα προβλήματα που είχε ήταν εδώ απόψε μαζί μας ο κ.Παύλος Γιαννακόπουλος (σ.σ. πρόεδρος ΚΑΕ για να το απολαύσει μαζί μας» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των «πράσινων».

Ο Ρομέιν Σάτο, με τη σειρά του, είπε: «Σε μία σειρά playoffs κι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ πρέπει να αγωνίζεσαι με όλες τις δυνάμεις σου. Είναι σειρά στις τρεις νίκες».

 

Τελευταία Νέα