Επεισόδια στο «δωματιάκι»!

Επεισόδια στο «δωματιάκι»!

Gazzetta team
Επεισόδια στο «δωματιάκι»!

bet365

Το Σάββατο είχαμε το πρώτο ημίχρονο! Το απόγευμα της Δευτέρας η… επανάληψη στα καφριλίκια των οπαδών με νέα σειρά επεισοδίων στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Συγκεκριμένα ομάδα αγνώστων επιτέθηκε με βόμβες μολότωφ στον σύνδεσμο της ΑΕΚ που βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας (το γνωστό… δωματιάκι). Από την έκρηξη αμέσως άρπαξαν φωτιά αυτοκίνητα, αλλά και η είσοδος του συνδέσμου.

Τα πυροσβεστικά οχήματα κινήθηκαν άμεσα προκειμένου να σβήσουν την φωτιά και να μην πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στα διπλανά σπίτια και πολυκατοικίες.

Όμως στον χώρο εκτός από τα οχήματα της πυροσβεστικής βρέθηκαν και ασθενοφόρα προκειμένου να περιθάλψουν τους τραυματίες που υπήρξαν από τα επεισόδια!

Πάντως οι μάχες ανάμεσα στους χούλιγκαν, προκάλεσε τον πανικό σε παιδιά, αλλά και ηλικωμένους που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στο πάρκο και έντρομοι παρακολουθούσαν τις… εγκληματικές επιχειρήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα