Ηρακλής: Συνεχίζεται η «κόντρα»

Η ΠΑΕ Ηρακλής εξέδωσε ανακοίνωση κατά του ερασιτέχνη

Ηρακλής: Συνεχίζεται η «κόντρα»

Ηρακλής: Συνεχίζεται η «κόντρα»

Στον Γηραιό... φουντώνει η «διαμάχη» για την Μίκρα και όχι μόνο...

Στα... άκρα φαίνεται πως οδηγούνται ΠΑΕ και ερασιτέχνης Ηρακλής. Με αφορμή την πρόθεση του δεύτερου να κάνει «έξωση» στην πρώτη από τη Μίκρα, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση.  «Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ μετά τα τελευταία γεγονότα και τις ανακοινώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για το θέμα της έξωσης και της επικείμενης συνάντησης την Παρασκευή 07/10 στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Μίκρας, νιώθει την ανάγκη να ενημερώσει όλον τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά και όλους τους φορείς που ασχολούνται με τον ΗΡΑΚΛΗ, για το τι πραγματικά ισχύει.
Υπάρχει ιδιωτικό συμφωνητικό μίσθωσης υπογεγραμμένο την 15/05/2012 μεταξύ του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και του τότε ΤΑΠ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 με Πρόεδρο τον αείμνηστο Θεόδωρο Παπαδόπουλο, το οποίο έχει ισχύ μέχρι την 14/05/2021. Όταν υπεγράφη αυτό το συμφωνητικό, η ομάδα βρισκόταν στην Γ” Εθνική (Football League
 
2). Γι” αυτό και η επωνυμία ήταν ΤΑΠ και στη συνέχεια, αφού η ομάδα ανέβηκε κατηγορία έγινε Ανώνυμη Εταιρία ως φυσιολογικό επακόλουθο. Για να έχει ισχύ το εν λόγω συμφωνητικό, υποχρεούται η ΠΑΕ να πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και της ΕΥΑΘ.
Προς ενημέρωση όλων, η ρύθμιση με την ΔΕΗ και την ΕΥΑΘ είναι ενεργή και πληρώνεται κανονικότατα στο τέλος κάθε μήνα.
 
Η έκπληξή μας ήταν μεγάλη όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ που ενημερώνει τους γονείς των Ακαδημιών μας ότι οι εγκαταστάσεις των Χορτατζήδων πρόκειται να κλείσουν. Όλα αυτά, μας οδηγούν να θέσουμε τα εξής εύλογα ερωτήματα:
 
1) Ποιά είναι η διοίκηση του Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ και ποιός ο Πρόεδρός της;
 
2) Με ποιό δικαίωμα μία ανυπόγραφη ανακοίνωση με μόνο τίτλο «Γ.Σ ΗΡΑΚΛΗΣ» μπορεί να καλεί τον κόσμο να προβεί σε ενέργειες που δεν είναι σύμφωνες με το νόμο;
 
Εμείς σαν ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν έχουμε λάβει σχετικό έγγραφο-δικόγραφο από κανέναν και ενημερώνουμε ότι χωρίς τελεσίδικη δικαστική απόφαση δεν δύναται να πραγματοποιηθεί η έξωση της ΠΑΕ, τόσο απ” τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, όσο και από τους Χορτατζήδες.
Εφόσον αποφασίσει ο Γ.Σ ή οποιοσδήποτε άλλος να κινηθεί νομικά εναντίον της ΠΑΕ με απώτερο σκοπό την έξωσή της από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, εμείς θα προασπίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας.
Εν κατακλείδι, οποιαδήποτε προσπάθεια έξωσης της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας ή των Χορτατζήδων κρίνεται μόνο απ’ τα αρμόδια δικαστήρια. Συνεπώς, οποιαδήποτε ενέργεια λάβει χώρα προτού την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής απόφασης, δεν είναι σύννομη και θα δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας μας.
 
Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο του ΗΡΑΚΛΗ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων στις δύσκολες ώρες που βιώνει ο Σύλλογός μας, ώστε όλοι μαζί, σαν μία «γροθιά», ενωμένοι, να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε και να επιστρέψει η ηρεμία στις τάξεις της αγαπημένης μας ομάδας», ανέφερε σχετικά.
 
Παράλληλα ο Νίκος Καγιούλης που έχει αναλάβει το μάνατζμεντ του Γηραιού, μίλησε για το θέμα στον  «Αθλητικό Metropolis 95,5fm» «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και λύση. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα επίσημο από το Γ.Σ, ότι διαβάζουμε από ιστοσελίδες. Από το 2012 μέχρι το 2021 υπάρχει άλλη σύμβαση από τι μου έχει πει το νομικό μου τμήμα. Εμείς δε φεύγουμε. Δεν μας έχει γίνει κάποια κρούση από κάποιο μέλος. Είναι γενική και αόριστη η ανακοίνωση και δεν υπάρχει ούτε όνομα, ούτε υπογραφή. Ποιος είναι πρόεδρος, ποιος είναι αντιπρόεδρος στον Ερασιτέχνη;», σχολίασε μεταξύ άλλων, ωστόσο ανέφερε πως δεν γνωρίζει τη γίνεται με το ΙΚΑ. «Για το ΙΚΑ δεν γνωρίζω τι έχει γίνει», ήταν τα λόγια του. Εκτός των άλλων δήλωσε άγνοια για το «θέμα» του Μοντεκάλβο λέγοντας πως «δεν ξέρω τι γίνεται. Αυτό το διαχειρίζεται καθαρά ο μεγαλομέτοχος», ενώ έδειξε καθησυχαστικός για το ζήτημα με τον Λάζαρ. «Μόνο το συμφωνητικό έχει μείνει. Τα έχουμε βρει σε όλα».
 

Best of internet