Πήρε εξιτήριο ο Μάνταλος!

Πήρε εξιτήριο ο Μάνταλος!

Πήρε εξιτήριο ο Μάνταλος!

Ο διεθνής αρχηγός της ΑΕΚ βρίσκεται πάλι σπίτι του και το μόνο που σκέφτεται είναι το ματς με τον Ολυμπιακό...

Η ώρα της επιστροφής στο σπίτι του έφτασε για τον Πέτρο Μάνταλο που εννοείται πως περίμενε την αποψινή μέρα προκειμένου να φύγει από το Ιατρικό Κέντρο. Από τώρα και έως την επόμενη Κυριακή (02/10) ο αρχηγός της ΑΕΚ έχει ένα πράγμα μόνο να σκέφτεται και να επιθυμεί: να προλάβει να παίξει στο «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό. Κάτι που δεδομένα δεν είναι εύκολο να συμβεί όπως είναι γνωστό.

Ο διεθνής μεσοεποθετικός της Ένωσης χρειάστηκε να περιμένει να τον καθαρίσει εντελώς (επιδέσμους και όχι μόνο) ο χειρούργος-ωτορινολαρυγγολόγος κ. Μιλτιάδης Σιντόρης που τον ανέλαβε και έκανε την χειρουργική επέμβαση ανάταξης του ρινικού οστού και παροχέτευσης αιματώματος και ταυτόχρονα να του τοποθετήσει ένα μικρό νάρθηκα στη μύτη...

Σύμφωνα με όσους τον επισκέφτηκαν και τον είδαν από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ένωσης (από συμπαίκτες έως μέλη τεχνικού τιμ) στο νοσοκομείο, ο Πέτρος Μάνταλος, ήταν αρκετά καλά στη διάθεσή του. Αυτό μάλιστα που φέρεται να συζητούσε συνέχεια πέρα από τα πειράγματα που του έγιναν και τα ανταπέδωσε, ήταν η νίκη που πρέπει πρώτα να κατακτηθεί με αντίπαλο τον Ηρακλή και έπειτα η σκέψη του πήγαινε στον τρόπο με τον οποίο θα προλάβει ο ίδιος το ματς με τους «ερυθρόλευκους» στην επόμενη αγωνιστική.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης του «καπιτάνο» της ΑΕΚ προφανώς και θα το βλέπουμε μέρα με τη μέρα και ειδικά από την Τρίτη κι έπειτα. Τώρα ο Μάνταλος βρίσκεται σπίτι του, ακολουθεί την αγωγή που του εχει δοθεί και θα επανεξεταστεί μεσα στις επόμενες μέρες απο τον γιατρό που τον χειρούργησε.

 

Best of internet