Τζόρτζεβιτς: «Να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά»

bet365

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τα... likes και τα... dislikes της νίκης της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς (75-84) στο «Ι. Ζηρίνης» στην ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου της Α1.

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς μετά απ' την ήττα που γνωρίσαμε πριν από 2 μέρες στην Κωνσταντινούπολη απ' την Εφές. Ξέραμε πως θα 'ταν ένα σκληρό ματς με πολλές επαφές. Μπήκαμε κουρασμένοι, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε. Μετά τα πρώτα 8 λεπτά ξεκινήσαμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί. Δε μπήκαμε στο ματς με πνεύμα νικητή. Είχαμε ένα δύσκολο απόγευμα απέναντι στον Ελ-Αμίν. Ο Καλάθης ήταν ο προσωπικός αντίπαλος του, αλλά θα πρέπει όλοι να καταλάβουν ότι πρέπει να γίνεται ομαδική δουλειά. Μετά βρήκαμε ισορροπία και καταφέραμε να παίξουμε σε καλό ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 26ης αγωνιστικής της Α1 ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Είχαμε απουσίες και διαφορετικό ροτέισιον. Παίξαμε το παιχνίδι χωρίς Φελντέιν (τενοντίτιδα στο χέρι) και χωρίς Διαμαντίδη (ξεκούραση). Μπήκαν κάποιοι άλλοι που κάλυψαν ισάξια το κενό και τα πήγαν πάρα πολύ καλά. Θέλω να συγχαρώ την Κηφισιά και τον κόουτς της ομάδος (Παπαθεοδώρου) και το τεχνικό επιτελείο, κάτι που τους είχα ξαναπεί στο ΟΑΚΑ. Πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή χημεία και καλή επιτυχία για τη συνέχεια».

Με τη σειρά του, ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα σχολίασε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Στο τέλος προσπαθήσαμε να 'μαστε συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε ψυχή. Μπράβο στους συμπαίκτες μου. Ήταν σημαντικό να ολοκληρώσουμε με νίκη την κανονική περίοδο και τα καταφέραμε».

 

Τελευταία Νέα