Ντεμπούτο για τον Φιλιππίδη

Gazzetta team
Ντεμπούτο για τον Φιλιππίδη

bet365

Στην Ορλεάνη ξεκινάει το Σάββατο (16/1) η χρονιά για έναν εκ των κορυφαίων Ευρωπαίων αθλητών του επί κοντώ, τον Κώστα Φιλιππίδη.

Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ επέλεξε το γαλλικό μίτινγκ, για την πρώτη του εμφάνιση στη χειμερινή περίοδο, την οποία και θα συνοδεύσει με μίνι προετοιμασία.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 ολοκλήρωσε το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας του δίχως προβλήματα και πλέον ρίχνεται στην αγωνιστική δράση, μέσα από την οποία θα επιδιώξει να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα έχει ως στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πόρτλαντ, εκεί όπου θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο, που κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στο Σόποτ. Στη διοργάνωση της Ορλεάνης θα αγωνιστούν μεταξύ άλλων ο Γάλλος Τζερόμ Κλαβιέρ.

Ο Φiλιππίδης θα παραμείνει για μία εβδομάδα στη Γαλλία, όπου θα συνεχίσει την προετοιμασία του μέχρι τις 23 του μηνός και το μίτινγκ του Ρουέν, που είναι ο δεύτερος αγώνας του στη σεζόν.

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον Φιλιππίδη, ο οποίος θα κληθεί να διεκδικήσει τη διάκριση σε τρεις σπουδαίες διοργανώσεις με αποκορύφωμα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

Τελευταία Νέα