Αντέι στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον Παναθηναϊκό»

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ GAZZETTA.GR ΑΝΤΕΪ ΚΑΙ ΜΑΝΑΤΖΕΡ

Αντέι στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται μιλώντας στο gazzetta.gr, ο στόπερ της Σασουόλο, Λούκα Αντέι. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μάνατζερ του.

Αντέι στο gazzetta.gr: «Είμαι έτοιμος να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Κολακευμένος από το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού εμφανίζεται ο Λούλα Αντέι, μολονότι ο τελευταίος δεν αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο για το «τριφύλλι».

Ο 23χρονος στόπερ της Σασουόλο επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr πως υπάρχουν επαφές μεταξύ των «πρασίνων» και της ιταλικής ομάδας, εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό. 

«Πράγματι γνωρίζω πως υπάρχουν διαπραγματεύσεις μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σαουόλο. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα και φυσικά είμαι θετικός να αγωνιστώ εκεί. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί. Είναι ένα θέμα για το οποίο θα μπορούσε να σας πει περισσότερα ο ατζέντης μου».

Το gazzetta.gr ήρθε σε επαφή και με τον μάνατζερ του Λούκα Αντέι, Ντανίλο Καραβέλο, ο οποίος με την σειρά του έριξε το γάντι σε Σασουόλο και Παναθηναϊκό. Ο Ιταλός ατζέντης ωστόσο έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έχει καμία απολύτως αντίρρηση στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα.

«Από την πλευρά μας είμαστε σχεδόν εντάξει. Είναι μία καλή προοπτική για τον Λούκα ο Παναθηναϊκός. Περιμένουμε πλέον την έκβαση των επαφών ανάμεσα στους δύο συλλόγους προκειμένου να κλείσει η συμφωνία».

Αξίζει να σημειωθεί πως στον Παναθηναϊκό προσανατολίζονται στον δανεισμό του Ιταλού ποδοσφαιριστή για 1,5 χρόνο αλλά και στο δικαίωμα αγοράς των δικαιωμάτων του Αντέι με ένα ποσό που θα ξεπερνάει τα 2,5 εκατ. ευρώ.

  

Best of internet