Σφαιρόπουλος: «Μας ταιριάζει ο Τζέιμς και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας» (vid)

Σφαιρόπουλος: «Μας ταιριάζει ο Τζέιμς και σαν παίκτης και σαν χαρακτήρας» (vid)

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΚ, τον Σον Τζέιμς και για το μικρό ροτέισον που φέρνει κούραση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αρχικά ανέφερε για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ πως, «Ξέραμε ότι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο, μία ομάδα με πολύ ποιοτικό ρόστερ και με αρκετό βάθος ενώ ερχόταν εδώ μετά από τρία άτυχα αποτελέσματα. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένα στο παιχνίδι, ειδικά στην άμυνα που είναι και το χαρακτηριστικό μας. Καταφέραμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ πολύ χαμηλά στην πρώτη περίοδο όπου πέτυχε 9 πόντους. Στην δεύτερη περίοδο η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, βρήκε λύση στην επίθεση.

Ξεκινήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο πολύ καλά πάλι, ανεβάσαμε τη διαφορά στους 19 πόντους. Αυτό που έχει σημασία ήταν πως ήμασταν πάλι καλοί στην άμυνα αναγκάζοντας την ΑΕΚ να σουτάρει με χαμηλά ποσοστά. Στην τελευταία περίοδο χαλαρώσαμε λίγο και έπεσε η διαφορά, αλλά αυτό δεν αλλοιώνει ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στην ΑΕΚ».

Για τις συνθήκες που δημιουργούν οι πολλοί τραυματισμοί τόνισε πως, «είναι δύσκολες οι συνθήκες και δύσκολο να αντιμετωπίζεις κάθε αντίπαλο με ελλείψεις στο ρόστερ. Οι παίκτες που παίζουν τώρα ανταποκρίνονται και κερδίζουν εμπειρίες που θα φανούν χρήσιμες. Φυσικός μας ηγέτης είναι ο Σπανούλης και είναι τραυματίας. Ο Λοτζέσκι είναι τραυματίας. Ο βασικός μας σέντερ είναι τραυματίας. Όλα τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλά. Είναι δύσκολο να παίζεις με τόσο μικρό ροτέισον. Θέλουμε να επανέλθουν οι τραυματίες για να έχουμε περισσότερες λύσεις».

Για τον Σον Τζέιμς ανέφερε ότι, «Μετά από μελέτη καταλήξαμε στον Σον Τζέιμς. Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, παίκτης υψηλού επιπέδου, έχει παίξει στο επίπεδο. Θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, αλλά και σα χαρακτήρας και σαν παίκτης ταιριάζει πολύ με τη χημεία και τον τρόπο παιχνιδιού μας».

 

Τελευταία Νέα