Πρίφτης: «Να επιστρέψουμε με αξιοπρέπεια» (vid)

Πρίφτης: «Να επιστρέψουμε με αξιοπρέπεια» (vid)

bet365

Συνέντευξη του Δημήτρη Πρίφτη φιλοξενείται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, με τον Έλληνα προπονητή των «κίτρινων» να μιλάει για την επιστροφή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από τρία χρόνια.

«Ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις ταπεινά. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να παλέψουμε. Μετά τα πρώτα παιχνίδια θα δούμε πού βρισκόμαστε και πώς είναι και οι άλλες ομάδες για να μπορέσουμε να προσδιορίσουμε επιμέρους στόχους. Είναι ένας αρκετά δύσκολος όμιλος», είπε αναφορικά με τον όμιλο.

Στη συνέχεια μίλησε για την αξιοπρέπεια που θα πρέπει να έχει η επιστροφή του Άρη στην Ευρώπη, λέγοντας: «Ο Αρης επανέρχεται μετά από τρία χρόνια στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να γίνει αυτή η επάνοδος με αξιοπρέπεια. Τα διπλά παιχνίδια είναι μια ιδιαιτερότητα για μας. Από τη μία, θα μας βοηθήσουν να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό και να προσδιορίσουμε τις συνεργασίες και τη χημεία μας. Από την άλλη θα πρέπει να διαχειριστούμε την ξεκούραση μεταξύ των αγώνων»

Για την Τραμπζονσπόρ δήλωσε: «Έχει μια πολύ επικίνδυνη τριπλέτα Αμερικανών στην περιφέρεια. Παίζει με ταχύτητα και έχει έμπειρους ψηλούς. Έχει πολύ καλές συνεργασίες και καλή κυκλοφορία της μπάλας και αυτό το κάνει με ταχύτητα. Διαθέτει παίκτες με ποιότητα και επίπεδο Ευρωλίγκας. Προέρχεται από μια βαριά ήττα και πιστεύω πως με εμάς θα είναι πολύ συγκεντρωμένη».

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Θόδωρος Ζάρας, τονίζοντας: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στην Ευρώπη, ένα δύσκολο ματς. Έχουμε παρακολουθήσει την Τράμπζονσπορ, είναι αρκετά καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε προετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές όταν η ομάδα παίζει στην Ευρώπη. Πρέπει να προσαρμοστούμε όμως σ’ αυτό και η λέξη κλειδί είναι η συγκέντρωση».

 

Τελευταία Νέα