Γίνε κι εσύ Indiana Jones στο... "Secret Rooms" (pics)

Gazzetta team
Γίνε κι εσύ Indiana Jones στο... "Secret Rooms" (pics)

bet365

Θες κι εσύ να βαδίσεις στα χνάρια του Indiana Jones και να δοκιμάσεις τα νεύρα και τις αντοχές σου; Αν ναι, τότε το gazzetta.gr και τα secret rooms δίνουν σε... 36 από εσάς την δυνατότητα να τα ζήσετε όλα αυτά!

Είσαι άνθρωπος της περιπέτειας και αγαπημένος σου ήρωας είναι ο Indiana Jones; Μπορείς έστω και για μια ώρα να γίνεις ο νέος Χάρισον Φορντ ψάχνοντας να λύσεις γρίφους φτάνοντας στο Άγιο Δισκοπότηρο. Το gazzetta.gr σε συνεργασία με τα secret rooms σας δίνουν την δυνατότητα να το ζήσετε.

Τι είναι όμως τα secret rooms;

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ζηλεύουν τις περιπέτειες που προβάλλονται στο σινεμά και τους γρίφους των adventure games! Κάποιοι που θέλουν να βαδίσουν στα χνάρια του Indianna Jones στην Αίγυπτο ή να βρουν την τελευταία σελίδα του πράσινου βιβλίου στο Myst! Ξέρετε για ποιους μιλάμε. Μία παρέα τέτοιων ανθρώπων βρέθηκε και αποφάσισαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, σχεδιάζοντας ένα χώρο δημιουργικής διασκέδασης και περιπέτειας! Το "Secret-Rooms" εμπνέεται από την αγωνία των περιπετειών μυστηρίου, αντί για την αναζήτηση μόνο αντικειμένων των άλλων "Escape Room Games"!

Ανακαλύψτε τα μυστικά του κάθε δωματίου, βρείτε τις απαντήσεις των γρίφων και, ακολουθώντας τη σεναριακή πλοκή της κάθε ιστορίας, βγείτε νικητές στο Secret-Rooms! Έχετε 60’ και ο χρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα!»


The Forbidden Tomb: «Εισέλθετε -αν τολμάτε- στον Αρχαίο Αιγυπτιακό τάφο που μόλις ανακαλύψατε, ελπίζοντας να μην έχει συληθεί! Ή μήπως θα αισθανόσασταν καλύτερα αν ξέρατε πως κάποιος έχει ήδη μπει μέσα, αλλά ποτέ δεν βγήκε; Θα χρειαστείτε περισσότερο από παρατηρητικότητα ή εξυπνάδα για να φτάσετε μέχρι την νεκρική αίθουσα και ακόμα και τότε κανείς δεν εγγυάται πως θα ξαναβγείτε! Δεν είναι τυχαίο πως έχει ανακηρυχθεί το πιο δύσκολο escape room της Αθήνας!"

The Orphan: Δοκιμάστε τα νεύρα σας και τις αντοχές σας, καθώς και την καρδιά σας αν αντέχει τον τρόμο που επιφυλάσσει ένα απλό σπίτι. Ο μεσίτης σας βρήκε επιτέλους αυτό που ψάχνατε, ένα σπίτι άνετο, επιπλωμένο και σε καλή γειτονιά. Η τιμή του δείχνει να είναι εξωπραγματικά καλή! Είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Αλλά σας κάνει να αναρωτιέστε, γιατί είναι τόσο φτηνό; Το σπίτι έχει ένα ορφανό μυστικό -και εσείς καλά θα κάνετε να έχετε χάπια για την καρδιά σας. Γρίφοι που τρομάζουν και απαντήσεις σε ερωτήσεις που δεν θέλετε να κάνετε πρέπει να συνδυαστούν για να προχωρήσετε, αν είστε αρκετά τολμηροί!"

Θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία;

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό. Για να πάρετε μέρος στην κλήρωση στείλτε από κινητό: GAZ (κενό) και το ονοματεπώνυμό σας στο 19600 (Χρέωση: 1,23€/sms με Φ.Π.Α).

4 νικητές κερδίζουν από ένα παιχνίδι των 6 ατόμων στον απαγορευμένο Τύμβο.

3 νικητές κερδίζουν από ένα παιχνίδι των 4 ατόμων στο Orphan.

Ο διαγωνισμός θα είναι ενεργός από τις 7 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου και τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν στο site την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου.

Για να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού πατήστε εδώ.

 

Τελευταία Νέα