Συνελήφθη με ναρκωτικά ο πατέρας του Βιδάλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Συνελήφθη με ναρκωτικά ο πατέρας του Βιδάλ!

bet365

Φάκελο με (πιθανότατα) ναρκωτικές ουσίες και δύο μαχαίρια είχε στην κατοχή του ο πατέρας του Αρτούρο Βιδάλ, Εράσμο, όταν συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που ο γιος του παρουσιαζόταν από τη Μπάγερν Μονάχου!

Σύμφωνα με την «Cuarta» της Χιλής, ο πατέρας του Βιδάλ, συνελήφθη από τις Αρχές για κατοχή ναρκωτικών ουσιών αλλά και δύο μαχαιριών που βρέθηκαν μέσα σε φάκελο τον οποίο κουβαλούσε πάνω του.

Ο ίδιος, προσπάθησε να δώσει άλλη διάσταση στην υπόθεση τονίζοντας ότι είχε βγει απλά μια βόλτα με φίλους για μπύρα και ότι το γεγονός πως τον άφησαν αμέσως ελεύθερο από το Τμήμα δείχνει πως δεν ισχύουν όσα γράφτηκαν.

Παρ' όλα αυτά, ο Δήμαρχος της πόλης Βικτόρια, στο Σαντιάγο της Χιλής, Κριστιάν Πομπλέτ, ισχυρίστηκε πως η σύλληψη έγινε για κατοχή ναρκωτικών ουσιών. «Αν όντως αφέθηκε ελεύθερος τόσο γρήγορα, ίσως και να επρόκειτο για φάρμακο που έπρεπε να πάρει ο οργανισμός του. Όσο για τα μαχαίρια που βρέθηκαν στην κατοχή του, είπε ότι τα είχε γιατί θα πήγαινε σε μπάρμπεκιου με φίλους...» ήταν τα λόγια του.

Όλα αυτά συνέβαιναν ενώ ο γιος του Εράσμο, Αρτούρο Βιδάλ, παρουσιαζόταν επίσημα από τη Μπάγερν Μονάχου...

 

Τελευταία Νέα