Gazzetta @ DiMe 2015: Επτά στα... 7! (gTV & pics)

Gazzetta team
Gazzetta @ DiMe 2015: Επτά στα... 7! (gTV & pics)

bet365

Μία μόλις μέρα μετά τα 7α γενέθλιά του το Gazzetta.gr «μετακόμισε» στα "Digital Media Awards" και... τα σάρωσε, καθώς φύγαμε με 7 βραβεία στις «αποσκευές», ένα για... κάθε χρόνο λειτουργίας του site!

Τα αθλητικά Μέσα συνήθως γράφουν (και αποθεώνουν) τα κύπελλα και τα κατορθώματα των άλλων. Είτε συλλόγων, είτε αθλητών. Αυτήν τη φορά όμως, είμαστε στην ευχάριστη θέση να γράφουμε (και να αποθεώνουμε προφανώς...) για τους εαυτούς μας, με αφορμή τις επιτυχίες του Gazzetta.gr στα "Digital Media Awards", που διοργανώθηκαν για 2η φορά, υπό την αιγίδα του περιοδικού "Marketing Week" της "Boussias Communications".

Η πλέον τετριμμένη φράση, όταν αναφέρεται κάποιος σε μια τελετή είναι το «ήταν όλοι εκεί». Δεν θα πρωτοτυπήσουμε, με τη διαφορά ότι χθες στο βράδυ στο "Balux Prive" ήταν στην πραγματικότητα «όλοι εκεί». Όλος ο καλός ο κόσμος του internet μαζεύτηκε για τα "Dime 2015" και το Gazzetta είχε την τιμητική του.

3 χρυσά και 4 ασημένια

GOLD στην κατηγορία "Integrated Reporting" με το "Gazzetta Mundial", για τον Βασίλη Σαμπράκο, Διευθυντή Σύνταξης του Gazzetta.gr.
GOLD στην κατηγορία "Best Outstanding New Project / Product" με το "FourFourTwo" για τον Θάνο Σαρρή, Αρχισυντάκτη του Gazzetta.gr.
GOLD στην κατηγορία "Best Editorial" με το “@αρχίδια … Je suis Charlie", για τον Μιχάλη Τσόχο, Διευθυντή Σύνταξης του Gazzetta.gr.
SILVER στην κατηγορία "Best Reader Interaction" με το Gazzetta Community - Facebook Funpage, για τον Βασίλη Παπανδρέου, Αρχισυντάκτη & Community Manager του Gazzetta.gr.
SILVER στην κατηγορία "Best Original Reporting" με το "Gazzetta Mundial", για τον Μιχάλη Τσαμπά, Αρχισυντάκτη του Gazzetta.gr,
SILVER στην κατηγορία "Best Only Web / Mobile Video Channel" με το "Gazzetta TV", για τον Δήμο Μπουλούκο, Αρχισυντάκτη του Gazzetta.gr.
SILVER στην κατηγορία "Best Vertical / Thematic Blogs" με το "Panoutsos Daily" για τον Αντώνη Πανούτσο, συνεργάτη του Gazzetta.gr
Tα βραβεία προφανώς δεν είναι προσωπικά! Ανήκουν στους 53 δημοσιογράφους του site, που δουλεύουν 24ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο και... κοιμούνται και ξυπνούν με σκέψη τη βελτίωση του Gazzetta και τη διατήρησή του στην κορυφή, ανήκουν στους καλούς φίλους και συνεργάτες με τους οποίους «χώρισαν οι δρόμοι μας», ανήκουν στη Wedia, το Digital Agency του Gazzetta, την εταιρία χάρη στην οποία υλοποιούμε διαρκώς νέες ιδέες και projects (η οποία με τη σειρά της κατέκτησε 5 βραβεία, 3 χρυσά και 2 ασημένια στις κατηγορίες "Best Use of Facebook", "Best New Entry / News", "Non Publisher Media Site", "Best Vertical / Thematic Blogs" και "Non Publisher Media Site"), ανήκουν στο εμπορικό Τμήμα και προφανώς στη διοίκηση του site, που εδώ και 7 χρόνια εξασφαλίζει το σημαντικότερο. Ανθρώπους που πάνε χαρούμενοι στη δουλειά τους και αντιλαμβάνονται το Gazzetta ως την οικογένειά τους!
Συγχαρητήρια σε όλα τα Μέσα, τις εταιρίες και τους ανθρώπους που βραβεύτηκαν, συγχαρητήρια στην οργανωτική επιτροπή για την άρτια εκδήλωση και... του χρόνου με υγεία, με νέες ιδέες, νέα πρόσωπα και δημιουργική διάθεση για ένα ακόμα καλύτερο ελληνικό internet!
 

Τελευταία Νέα