Τα δεδομένα για Γκαλίτσιο και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Τα δεδομένα για Γκαλίτσιο και Παναθηναϊκό

bet365

Η τρίτη φορά που έρχονται σε επαφή Παναθηναϊκός και Γιώργος Γκαλίτσιος φαίνεται πως θα έχει τελικά αποτέλεσμα, με τους «πράσινους» να ετοιμάζουν τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal News», η προσέγγιση του «τριφυλλιού» στον 28χρονο μπακ είναι η τρίτη κατά σειρά. Πρώτη το 2008, όταν κατέληξε στον Ολυμπιακό, και δεύτερη το περασμένο καλοκαίρι, όταν η Λόκερεν ζήτησε τρελά νούμερα.

Αυτή όμως φαίνεται πως έχει περισσότερες προϋποθέσεις από τις άλλες δύο για να καρποφορήσει, αφού ο Γκαλίτσιος έχει ήδη τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων βελγικών ομάδων, όπως η Μπριζ, η Γάνδη, η Σταντάρ Λιέγης και η Γκενκ με τη σταθερή του απόδοση στο πρωτάθλημα της χώρας.

Το ενδιαφέρον αυτό, είναι και ο βασικός λόγος που ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις της ομάδας του για ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένεται να κάνει το ίδιο στη νέα κουβέντα που έχει προγραμματιστεί για μετά τα Χριστούγεννα, αφού έχει αποφασίσει να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει το δικαίωμα να του καταθέσει επίσημη πρόταση συνεργασίας για το καλοκαίρι από την 1η Ιανουαρίου, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει με τη Λόκερεν και φαίνεται πως το συμβόλαιο που θα του προταθεί θα είναι 3ετές. Ο Γκαλίτσιος φέρεται να θέλει μια αλλαγή στην καριέρα του και μια δεύτερη ευκαιρία σε μία από τις τοπ ομάδες της Ελλάδας δείχνει ως καλή προοπτική.

 

Τελευταία Νέα