Πανέτοιμοι οι Αγρινιώτες

Gazzetta team
Πανέτοιμοι οι Αγρινιώτες

bet365

Με κεντρικό πρόσωπο τον Δημήτρη Κουτρομάνο που επιστρέφει σε αποστολή μετά από δυόμιση χρόνια, έγιναν γνωστοί οι 20 που θα έχει μαζί του ο Μάκης Χάβος για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό.

Χωρίς προβλήματα με εξαίρεση το γνωστό με τον Μάουρο Πόι, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το Κυριακάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο (15:00). Μετά την τελευταία προπόνηση ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την πρώτη εικοσάδα του νέου έτους, με τον Δημήτρη Κουτρομάνο να είναι το κεντρικό πρόσωπο.

Ο 27χρονος αμυντικός, λογικά θα είναι ένας από τους δύο που θα κόψει ο έμπειρος προπονητής, ωστόσο και μόνο το ότι επιστρέφει μετά από σχεδόν δυόμιση χρόνια είναι κάτι πολύ σημαντικό. Νέο πρόσωπο στην αποστολή και το μοναδικό έως τώρα απόκτημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο Νταλμά!

Αναλυτικά την αποστολή των... καναρινιών αποτελούν οι: Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Νταλμά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Καλογέρης, Κούσας, Κουτρομάνος, Μελισσάς, Μπακάκης, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Σφακιανάκης, Στεφανάκος, Ράφαελ.

 

Τελευταία Νέα