«Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Σαχτάρ για Μικιταριάν»

Θοδωρής Βασίλης
«Συμφώνησαν Λίβερπουλ-Σαχτάρ για Μικιταριάν»

bet365

Μία ανάσα από την απόκτηση του Χένρικ Μικιταριάν βρίσκεται η Λίβερπουλ. Σύμφωνα με την ρωσική εφημερίδα Sport Express οι «κόκκινοι» τα βρήκαν με την Σαχτάρ έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ.

Φαίνεται πως το σήριαλ του Μικιταριάν φτάνει στο τέλος του. Αν πιστέψουμε τους Ρώσους και την εφημερίδα Sport Express η Λίβερπουλ έφτασε σε συμφωνία με την Σαχτάρ για την απόκτηση του Αρμένιου μέσου έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 24χρονος μέσος-ο οποίος εντυπωσίασε φέτος σημειώνοντας 25 γκολ σε 28 ματς στο ουκρανικό πρωτάθλημα-θα μεταβεί στην Αγγλία άμεσα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Μικιταριάν θα αποτελέσει την δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Λίβερπουλ μετά τον Άντι Κάρολ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα