Τέλος ο Γαβαθιώτης από το «Φως»!

Gazzetta team
Τέλος ο Γαβαθιώτης από το «Φως»!

bet365

Μετά από απόφαση του εκδότη Θεόδωρου Νικολαΐδη, ο Μανώλης Γαβαθιώτης απομακρύνθηκε από το «ΦΩΣ». «Ο λόγος είναι ότι ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι “αβαντάρω τον Μαρινάκη”», σχολίασε μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης ο γνωστός δημοσιογράφος.

Παρελθόν από την εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» αποτελεί από σήμερα Μεγάλη Τετάρτη ο Μανώλης Γαβαθιώτης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μέσω του λογαριασμού του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε γνωστή την απομάκρυνσή του, τονίζοντας αρχικά: «Μου ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας μου με την εφημερίδα ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ με απόφαση του εκδότη κ. Θεόδωρου Νικολαϊδη. Αυτό ήταν το τέλος της μακροβιότερης ενυπόγραφης στήλης του ελληνικού Τύπου, ύστερα από ΕΙΚΟΣΙ ΤΡΙΑ χρόνια. Του “Πολλά ... εν Ολίγοις. Ευχαριστώ όλους».

Όσον αφορά τους λόγους, από την στιγμή που κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, ο ίδιος ο δημοσιογράφος επανήλθε και πάλι μέσω του λογαριασμού του στο facebook επισήμανε: «Γιά όσους φίλους ρωτούν κάτι παραπάνω, κάποιες εξηγήσεις, κάποιους λόγους, θα μου επιτρέψετε, με όλο τον σεβασμό, να αναφερθώ χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Στην περίπτωσή μου λοιπόν, υπάρχει ΕΝΑΣ λόγος και μερικές προφάσεις εν αμαρτίαις. Ο λόγος είναι ότι ξαφνικά ανακαλύφθηκε ότι “αβαντάρω τον Μαρινάκη” και αυτό, “χρησιμοποιώντας το ΦΩΣ”, το οποίο θεωρήθηκε “αντίθετο με την ιστορία του ΦΩΤΟΣ πού είναι συνυφασμένοι με το ήθος”. Αυτός είναι ο λόγος, τον οποίο δεν θα ήθελα να σχολιάσω ΤΩΡΑ, πού η ατμόσφαιρα είναι αρκετά φορτισμένη συγκινησιακά. Οι προφάσεις εν αμαρτίαις, είναι ασήμαντες και βεβαίως προσχηματικές.

Θα πρέπει, κατά την γνώμη μου, να συνδυαστεί η δική μου περίπτωση ( όσον αφορά το τάϊμινγκ, αλλά και τις προθέσεις ) με τον σημερινό απολύτως προβοκατόρικο τίτλο της εφημερίδας όπου προβάλλεται δήλωση του Τσιώλη πως “αν είχε Μιραλάς και Τοροσίδη ο Ολυμπιακός θα ήταν φαβορί για το Κύπελλο” και άλλα παρεμφερή. Δηλαδή, τώρα πού ... δεν έχει Μιραλάς και Τοροσίδη, ( αλλά ούτε και ... Ριβάλντο, Γιαγιά Τουρέ κ.α. ) ο Ολυμπιακός δεν είναι φαβορί ; Και ποιός είναι, ο ... Αστέρας ; Και έτσι και πάθει καμιά πανωλεθρία στον τελικό η ομάδα του, τι θα έχει να πεί ο Τσιώλης ; Η μήπως, τότε θα βρούμε κανέναν άλλο να προβάλλουμε, γιά να ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ και να ΒΡΟΜΙΣΟΥΜΕ την επιτυχία του Ολυμπιακού με ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΟΥΣ τίτλους; Αυτά, για ΣΗΜΕΡΑ».

 

Τελευταία Νέα