Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι, ο ένας στο ημίχρονο

Gazzetta team
Προγνωστικά στοιχήματος | Δύο άσοι, ο ένας στο ημίχρονο

bet365

Προτάσεις για… ταμείο κάθε μέρα από τη στήλη «Σημείο G»

Χωρίς αγωνιστική δράση στα μεγάλα πρωταθλήματα αυτό το Σαββατοκύριακο, λόγω των υποχρεώσεων που υπάρχουν στο UEFA Nations League. Ματς, που ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα, το οποίο περιλαμβάνει στη σύνθεσή του πολλούς αγώνες από τις μικρές κατηγορίες σε Αγγλία, Σκωτία.

Για τον τρίτο όμιλο στο Α γκρουπ, όπως φανερώνουν και τα στατιστικά, το τελευταίο χαρτί για την πρώτη θέση παίζει η Ιταλία στην αναμέτρηση με την Πορτογαλία. Το ματς θα διεξαχθεί στο Μιλάνο, το γήπεδο ενδέχεται να γεμίσει (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 70.000 θεατές) ενώ η Ιταλία διατηρεί και τη συνολική παράδοση με το μέρος της (18 νίκες, 2 ισοπαλίες, 6 ήττες).

Η Ιταλία έχει το κίνητρο και με σύμμαχο την έδρα, αλλά και το γεγονός πως από την Πορτογαλία δεν θα είναι ακόμα μία φορά διαθέσιμος ο αστέρας της, Κριστιάνο Ρονάλντο, δίνουν στον άσο του 2.25 στην Interwetten, αρκετές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Αναμέτρηση με φαινομενικά σαφές φαβορί, διεξάγεται στην Λιγκ1 Αγγλίας, μεταξύ Λούτον και Πλίμουθ. Η γηπεδούχος είναι ομάδα που έχει την τάση να βάζει τις βάσεις για την κατάκτηση των τριών βαθμών από το πρώτο ημίχρονο, στα ματς που καλείται να δώσει ως γηπεδούχος (6 άσο ημίχρονο, 2 Χ στο ημίχρονο). Παράλληλα, είναι η ομάδα που έχει σκοράρει περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο των αγώνων της σε όλη την κατηγορία (18 γκολ σε 8 αγώνες).

Η Πλίμουθ είναι ομάδα που δέχεται σχετικά εύκολα γκολ ενώ στη σημερινή αναμέτρηση καλείται να αγωνιστεί και με απουσίες βασικών παικτών από την αμυντική της γραμμή. Η Λούτον μπορεί να εκμεταλλευτεί τη δυναμική της έδρας, εκεί που διατηρεί το αήττητο για 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (11 νίκες και 2 ισοπαλίες ο απολογισμός της) και την επιθετική ικανότητα και να επιβεβαιώσει τον άσο στο ημίχρονο. Με τις δύο αυτές επιλογές, από Nations League και Λιγκ1 Αγγλίας, ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα.

 

Τελευταία Νέα