Φάε το γκολ του Τσερίσεφ (ξανά!)

Gazzetta team
Φάε το γκολ του Τσερίσεφ (ξανά!)

bet365

500 γρ μοσχαρίσιος κιμάς 150 γρ μπέικον 30 γρ πάπρικα 15 γρ ρίγανη 30 γρ HELLMANN’S Original BBQ Sauce Για τη σάλτσα μαγιονέζα BBQ 150 HELLMANN’S Real Μαγιονέζα 50 HELLMANN’S Original BBQ Sauce 50 αγγουράκι τουρσί 50 καλαμπόκι 3 γρ ρίγανη Για το καραμελωμένο κρεμμύδι 1 κρεμμύδι 40 γρ ζάχαρη 60 ml βαλσάμικο
  • Σωτάρουμε το μπέικον, αφού το έχουμε ψιλοκόψει, σε ένα τηγάνι και αφού ροδίσει το στεγνώνουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  • Σε μια μπασίνα, βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε τον κιμά (όχι πάρα πολύ) και πλάθουμε τα burger.
  • Ιδανικά, τα ψήνουμε στη σχάρα, αλλιώς σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

Για τη σάλτσα μαγιονέζα BBQ

  • Ψιλοκόβουμε το αγγουράκι και σε μια μπασίνα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.

Για το καραμελωμένο κρεμμύδι

  • Κόβουμε το κρεμμύδι και σε μια κατσαρόλα το ιδρώνουμε καλά με λίγο ελαιόλαδο
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το βαλσάμικο και το αφήνουμε να καραμελώσει.
  • Όταν είναι έτοιμο, το βάζουμε για λίγο σε ένα σουρωτήρι να φύγουν τα πολλά υγρά.
 

Τελευταία Νέα