Στο στόχαστρο της FA o Γιανγκ (pic)
Ο διαιτητής της αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, Κρεγκ Πόουσον, δεν έκρινε ότι ο Άσλεϊ Γιανγκ έκανε κάτι μεμπτό, ωστόσο η αγγλική ομοσπονδία έχει διαφορετική άποψη.
Ο Γιανγκ φάνηκε να ρίχνει αγκωνιά στον Ντούσαν Τάντιτς, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον, όμως κανείς από τους αξιωματούχους του αγώνα δεν είδε κάτι.
Η αγγλική Ομοσπονδία ωστόσο έχει διαφορετική άποψη και απήγγειλε κατηγορίες για βίαιη συμπεριφορά στον 32χρονο, ο οποίος κινδυνεύει με ποινή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
