Επίσημη διάψευση Μονακό για Μπαπέ-Ρεάλ

Gazzetta team
Επίσημη διάψευση Μονακό για Μπαπέ-Ρεάλ

bet365

«Δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν για Μπαπέ», ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος των Μονεγάσκων Βαντίμ Βασίλιεβ και αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς η Ρεάλ έχει το χρήμα και τη διάθεση να κινηθεί για τον κορυφαίο νεαρό.

«Σας διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανένα club, παρά τις πολύ σημαντικές προσφορές που έχουμε δεχτεί για την μεγαλύτερη ελπίδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Αντιθέτως, συζητάμε μαζί του για να επεκτείνουμε το συμβόλαιό του και θεωρούμε ότι σύντομα θα υπάρχει και η σχετική συμφωνία».

Με αυτά τα απλά, αλλά ξεκάθαρα λόγια ο αντιπρόεδρος της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεβ επιβεβαίωσε όσα είχαν κυκλοφορήσει από την Τρίτη το απόγευμα και διέψευδαν ότι είχε υπάρξει συμφωνία Ρεάλ-Μονακό για την πώληση του Κιλιάν Μπαπέ στην πρώτη αντί 180 εκατ. ευρώ, κάτι που είχε βγάλει η «Marca».

Οπότε, μένουμε σε αυτό που είναι κι επίσημο και αναμένουμε τις εξελίξεις, καθώς οι Μαδριλένοι μετά τις πωλήσεις Μοράτα, Χάμες Ροδρίγκες, Ντανίλο έχουν το ρευστό για να κάνουν το μεγαλύτερο deal όλων των εποχών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα