«Με τη φωνή μας και μόνο»! (pic)

Gazzetta team
«Με τη φωνή μας και μόνο»! (pic)

bet365

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΚ προς τον κόσμο της (όπως έκανε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό...

Μέσω των social media η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε το μήνυμά της στον κόσμο της ομάδας ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την προσεχή Κυριακή (02/04) στο Ολυμπιακό Στάδιο. Πρόκειται για μια ενέργεια που έχει επαναληφθεί, ελέω ντέρμπι, αφού και με τον Ολυμπιακό υπήρχε ανάλογο μήνυμα της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ προς τους φίλους της Ένωσης.

«Το ραντεβού μας την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να ενισχύσουμε την ομάδα μας με τη φωνή μας και μόνο!», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε η ΠΑΕ ΑΕΚ στο facebook ενώ στη φωτογραφία με πανηγυρικό στιγμιότυπο των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που χρησιμοποίησε έβαλε τίτλο (την οποία μπορείτε να δείτε μέσα κι απ' αυτό το κείμενο) «δύναμή μας είναι μόνο η φωνή σας».

Σε ότι αφορά τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με τον Παναθηναϊκό πρέπει να θυμίσουμε ότι από χθες έχει φτάσει ο αριθμός (χωρίς να υπολογίζονται τα 10.000 διαρκείας) να ξεπεράσει τις 10.000 τη στιγμή που συνεχίζεται και σ' όλη τη διάρκεια της ημέρας η πώληση και στην οποία παρατηρείται πολύ καλή κίνηση. Η προπώληση των εισιτηρίων του ντέρμπι αναμένεται να κορυφωθεί το τριήμερο Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή όπως συνηθίζεται να συμβαίνει σε τέτοια ματς στο ΟΑΚΑ .

Με τα έως τώρα δεδομένα ο κόσμος που θα βρίσκεται στο Ολυμπιακό Στάδιο υπολογίζεται να φτάσει τις 25.000 για να παρακολουθήσει το ματς της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό τη στιγμή που δεν αποκλείεται ανάλογα με την κίνηση του διημέρου (Σαββάτο - Κυριακή) να φτάσει και να ξεπεράσει τις 30.000 (κάτι που θα φανεί ξεκάθαρα με την ολοκλήρωση της διάθεσης εισιτηρίων το Σάββατο).

 

Τελευταία Νέα