Πώς θα κάνεις τη διαφορά στο 5Χ5 της γειτονιάς σου! (pics)

Gazzetta team
Πώς θα κάνεις τη διαφορά στο 5Χ5 της γειτονιάς σου! (pics)

bet365

Ήρθε η περίοδος που τα τηλέφωνα βαράνε για να σε καλέσουν να δείξεις το ταλέντο σου στην μπαλίτσα. Δώσε τη δική σου απάντηση, αφού πρώτα εφοδιαστείς με τα απαραίτητα.

Η εποχή του μπιτς βόλεϊ, του σπορ που εκνευρίζει τους πάντες στην παραλία (ρακέτες ντε) και του σερφ τελείωσε. Ξεκίνησε όμως η εποχή που τα φιλαράκια σου σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν να πας για 5Χ5, στο μέρος που στο παρελθόν είχες σκοράρει όπως μόνο ο Ζλάταν θα μπορούσε.

Αν δεν απαντάς επειδή νιώθεις «σκουριασμένος», get over it. Όλοι είναι.

Αν δεν απαντάς επειδή δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, τότε υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου και μάλιστα είναι άμεση και οικονομική.

Το πιο κοντινό σου κατάστημα της INTERSPORT θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όλα εκείνα που σου λείπουν για να μπορείς να ξεδιπλώσεις το απύθμενο ταλέντο σου.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Όταν βλέπεις ποδοσφαιρικά της NIKE δεν έχεις να σκεφτείς και πολλά, απλά τα φοράς και… σκοράρεις.

Μόνο που φέτος δεν θα αγοράσεις μόνο τα ποδοσφαιρικά, αλλά και μια εμφάνιση για να κάνεις πρώτα αίσθηση στο μάτι των αντιπάλων. Η ψυχολογία άλλωστε είναι το παν.

Βέβαια, καλό θα είναι να έχεις εναλλακτικές. Η παραπάνω εμφάνιση της NIKE μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να φτιάξεις λίγο το αριστερό σου, που το έχεις μόνο για να πατάς τον συμπλέκτη. Εμφάνιση Adidas, που θυμίζει αυτή των Οράνιε και ο Ρόμπεν μοιάζει με παικτάκι της σειράς μπροστά σου.

Πάντα με το ασορτί παπούτσι και μπάλα. Υπερ-απαραίτητα και τα δύο.

Το πρώτο για προφανείς λόγους. Η μπάλα, από την άλλη, ώστε να την πάρεις και να φύγεις με στυλ, αν ο κολλητός σου που παίζει στην αντίπαλη ομάδα ζητήσει μούφα πέναλτι. Έστω να μπορείς να τον απειλήσεις βρε αδερφέ.

Κλείνεις τα ποδοσφαιρικά σου ψώνια με κάτι πιο απλό για τις νύχτες που θα θες να περάσεις απαρατήρητος πριν την έναρξη του ματς.

Α! Και για εκείνες που θα θες να αποχωρήσεις με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σε παρακαλάει να του δείξεις λίγο έλεος.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της INTERSPORT.

 

Τελευταία Νέα