Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! (pics)

Gazzetta team
Ποδόσφαιρο ή μπάσκετ; Και τα δύο! (pics)

bet365

Ήρθε η περίοδος που τα τηλέφωνα βαράνε για να σε καλέσουν να δείξεις το ταλέντο σου στα γήπεδα της γειτονιάς. Δώσε τη δική σου απάντηση, αφού πρώτα εφοδιαστείς με τα απαραίτητα.

Η εποχή του μπιτς βόλεϊ, του σπορ που εκνευρίζει τους πάντες στην παραλία (ρακέτες ντε) και του σερφ τελείωσε. Ξεκίνησε όμως η εποχή που τα φιλαράκια σου σε παίρνουν τηλέφωνο και σου προτείνουν να πας για μπάσκετ στο ανοιχτό (ή κλειστό αν έχετε τα κονέ) της γειτονιάς και για ποδόσφαιρο 5Χ5 – ναι ξέρουμε στο παρελθόν είχες σκοράρει όπως μόνο ο Ζλάταν θα μπορούσε.

Αν δεν απαντάς, επειδή νιώθεις «σκουριασμένος», get over it. Όλοι είναι.

Αν δεν απαντάς, επειδή δεν έχεις τον κατάλληλο εξοπλισμό, τότε υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου και μάλιστα είναι άμεση και οικονομική.

Το πιο κοντινό σου κατάστημα της INTERSPORT θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις όλα εκείνα που σου λείπουν για να μπορείς να ξεδιπλώσεις το απύθμενο ταλέντο σου στα δύο ομαδικά αθλήματα, που μας έχουν χαρίσει τόσες συγκινήσεις σε αυτή τη χώρα.

Ξεκινάμε με τα βασικά. Ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Όταν βλέπεις ποδοσφαιρικά της NIKE δεν έχεις να σκεφτείς και πολλά, απλά τα φοράς και… σκοράρεις. Μόνο που δεν θα αγοράσεις μόνο τα ποδοσφαιρικά, αλλά και μια εμφάνιση για να κάνεις πρώτα αίσθηση στο μάτι των αντιπάλων. Η ψυχολογία άλλωστε είναι το παν.

Βέβαια, καλό θα είναι να έχεις εναλλακτικές. Η παραπάνω εμφάνιση της NIKE μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά η αλήθεια είναι πως πρέπει να φτιάξεις λίγο το αριστερό σου, που το έχεις μόνο για να πατάς τον συμπλέκτη. Εμφάνιση Adidas, που θυμίζει αυτή των Οράνιε και ο Ρόμπεν μοιάζει με παικτάκι της σειράς μπροστά σου.

Πάντα με το ασορτί παπούτσι και μπάλα. Υπερ-απαραίτητα και τα δύο. Το πρώτο για προφανείς λόγους, το δεύτερο, ώστε να την πάρεις και να φύγεις με στυλ, αν ο κολλητός σου που παίζει στην αντίπαλη ομάδα και ζητήσει μούφα πέναλτι. Έστω να μπορείς να τον απειλήσεις βρε αδερφέ.

Κλείνεις τα ποδοσφαιρικά σου ψώνια με κάτι πιο απλό, για τις νύχτες που θα θες να περάσεις απαρατήρητος πριν την έναρξη του ματς και να αποχωρήσεις με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να σε παρακαλάει να του δείξεις λίγο έλεος.

Αρκετά ασχοληθήκαμε όμως με την μπαλίτσα.

Πάμε στο μπάσκετ. Ξέρουμε, το πικ εν ρολ σου με τον ψηλό γείτονα μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό των Διαμαντίδη-Μπατίστ. Έχοντας λοιπόν αριστεύσει σε αυτό το κομμάτι, αποφασίζεις να γίνεις λίγο Αμερικανάκι. Έχεις κι ένα θεματάκι στο τρίποντο, οπότε η επιλογή είναι κάτι παραπάνω από εύκολη.

Μπλούζα Golden State Warrios, ώστε (αφού εξασκήσεις το σουτ λίγο μόνος σου) να σε μπερδεύουν με τον Στέφανο τον Κάρι και τον Κλέι τον Τόμπσον. Η μπλούζα όμως μόνη της δεν αρκεί. Μπασκετικό παπουτσάκι, πάλι στα χρώματα των «Πολεμιστών». Λογικά και ο Κέβιν Ντουράντ αυτά θα φοράει φέτος.

Τώρα που είπαμε Κέβιν Ντουράντ, τι νούμερο φοράει αυτός; Το #35;

Ευτυχώς η NIKE βγάζει και εμφανίσεις για λίγο πιο street καταστάσεις (με το νούμερο του KD πάντα) για να μπορείς να το φορέσεις σε περίπτωση που το κονέ σου (δες παραπάνω) δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Μπασκετάκι σε αλάνα ακόμα και τον χειμώνα; Γιατί όχι;

Πριν αποχωρήσεις σαν ήρωας από το κατάστημα της INTERSPORT αγοράζεις και μια μπάλα μπάσκετ για να μπορείς να κάνεις ό,τι θα έκανες και με την μπάλα ποδοσφαίρου, αν υπάρχει διαφωνία για κάποια βήματα. Απειλή με τ σωστό ύφος και τον κατάλληλο εξοπλισμό!

Αν πάλι θες να το τερματίσεις, αγοράζεις και την μπασκέτα ολόκληρη.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της INTERSPORT.

 

Τελευταία Νέα