Ο ρόλος του ΙΑΒ Hellas

Gazzetta team
Ο ρόλος του ΙΑΒ Hellas

bet365

Συνάντηση του προέδρου του IAB Hellas Σπύρου Παπαγεωργίου με τον Γενικό Γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Ελευθέριο Κρέτσο.

Τη Τετάρτη 27 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του IAB Hellas Σπύρου Παπαγεωργίου με τον ΓΓ ενημέρωσης και επικοινωνίας Ελευθέριο Κρέτσο στα γραφεία της γραμματείας.

Συζήτησαν θέματα της διαφημιστικής αγοράς και αντάλλαξαν απόψεις για το μητρώο μελών στο Internet, την πλατφόρμα για την αυτοματοποίηση της αγοράς του διαφημιστικού χρόνου, τη φορολογία και την ανάπτυξη της ψηφιακής αγοράς.

Η συνάντηση αυτή έγινε στο πλαίσιο της θεμελίωσης του ρόλου του IAB Hellas. Ο IAB Hellas είναι ο μοναδικός οργανισμός στην Ελλάδα για την ψηφιακή διαφήμιση με συμμετοχή όλων των φορέων της αγοράς, ενώ έχει και σημαντικό συμβουλευτικό ρόλο που μπορεί να παρέχει σε όλους τους φορείς.

ΙΑΒ Hellas

To ΙAB Hellas ιδρύθηκε το 2001 στην Ελλάδα και έχει περισσότερα από 90 μέλη σήμερα και μαζί με το IAB Europe αποτελούν τη φωνή του κλάδου digital διαφήμισης και αποτελούν τον ηγετικό κλαδικό σύνδεσμο σε παγκόσμιο επίπεδο για τo οικοσύστημα της on line διαφήμισης. Ο σκοπός του Συνδέσμου είναι η προώθηση της ανάπτυξης αυτού του καινοτόμου κλάδου με την ομαλοποίηση του ρυθμιστικού περιβάλλοντος, της επένδυσης σε έρευνα, εκπαίδευση και με την ανάπτυξη των επαγγελματικών standards.

 

Τελευταία Νέα