Τα COSMOTE Mobile έβαλαν τρίποντο στο AegeanBall Festival! (pics)

Gazzetta team
Τα COSMOTE Mobile έβαλαν τρίποντο στο AegeanBall Festival! (pics)

bet365

Ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η ιδέα ξεκίνησε από τον Γιώργο Πρίντεζη. Και αυτό από μόνο του αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία. Το AegeanBall Festival, ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του φετινού καλοκαιριού, έλαβε χώρα στην ιδιαίτερη πατρίδα του μπασκετμπολίστα, τη Σύρο και έφερε κοντά αθλητές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Πρίντεζης (δεν θα μπορούσε να λείπει), ο Παπαλουκάς, ο Σπανούλης, ο Ζήσης, ο Παππάς, ο Βασιλειάδης, ο Αθηναίου, ο Μπόγρης, ο Σχορτσιανίτης, ο Τόμιτς, ο Κακιούζης, ο Μπουρούσης καθώς και σχεδόν 1.000 ακόμη άτομα όλων των ηλικιών, έδωσαν το «παρών» στο τουρνουά που διοργανώθηκε για φιλανθρωπικό σκοπό και προσέφεραν απλόχερα θέαμα.

Το σκηνικό στα ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα ήταν ξεχωριστό: ενθουσιασμός, ένταση και αδρεναλίνη κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Με θέα το Αιγαίο, η ατμόσφαιρα ήταν γεμάτη ενέργεια και οι θεατές βούλιαξαν την περιοχή του Δημαρχείου στην Ερμούπολη.

Το καλύτερο; Μέρος του τουρνουά ήταν και ο διαγωνισμός δεξιοτήτων COSMOTE Mobile Skill Challenge, στον οποίο συμμετείχαν ο Πρίντεζης, ο Παππάς, ο Παπαλουκάς, ο Καλαμπόκης και 3 τυχεροί (ένας άντρας και μία γυναίκα που αναδείχτηκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά καθώς και o τυχερός νικητής του online διαγωνισμού που δημιούργησαν τα προγράμματα κινητής COSMOTE Mobile).

Mεγάλος νικητής του φεστιβάλ ήταν ο νεαρός Αγγέλου, που κατάφερε να κερδίσει όλους τους αντιπάλους του. Επαγγελματίες και μη.

 

Τελευταία Νέα