Ανακάλυψε τη Belvedere Silver Saber Vodka!

Gazzetta team
Ανακάλυψε τη Belvedere Silver Saber Vodka!

bet365

Μία ειδικά σχεδιασμένη φιάλη που θα δώσει λάμψη σε κάθε περίσταση!

Η “Belvedere Bespoke” έρχεται να φωτίσει με μοναδικό τρόπο τις βραδιές της Μυκόνου, με τη limited edition φιάλη Belvedere Silver Saber Vodka να διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία του κοσμοπολίτικου νησιού. Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη φιάλη έχει αποκτήσει το προσωπικό στυλ επιλεγμένων σημείων όπως: Interni Restaurant, Jackie O’ & Jackie O’ Beach, Cosi, MONI Club, Paradise Club, Alemagou Bar-Restaurant, Scorpios, Madon, Rock N’ Roll & Tropicana και είναι ικανή να δώσει λάμψη και να μεταμορφώσει την κάθε περίσταση.

Η ξεχωριστή ιδέα Belvedere Bespoke, είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για τα τους φίλους της super premium vodka από την Πολωνία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους spirit συνδυασμένο με το στυλ και το χαρακτήρα αγαπημένων σημείων στη Μύκονο. Η συλλεκτική φιάλη Belvedere Silver Saber ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση με το μοναδικό silver, metal design και την πρωτοπόρα τεχνολογία led που την κάνει να εκπέμπει φως.

Για γενιές, το πολωνικό αποστακτήριο της Belvedere Vodka έχει ενώσει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση και την καινοτομία, και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από την πρωτοβουλία αυτή, η οποία δημιουργεί για πρώτη φορά tailor-made φιάλες ειδικά για μαγαζιά της Μυκόνου.

«Η Belvedere bespoke είναι μια πραγματικά μοναδική φιάλη και η πρώτη του είδους της για τη Belvedere Vodka. Η απαράμιλλης ομορφιάς ασημένια φιάλη, tailor-made με το όνομα του αγαπημένου σας σημείου από το νησί της Μυκόνου, είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γιορτή και αξέχαστες στιγμές με φίλους!», δήλωσε ο Charles Gibb, Πρόεδρος της Belvedere Vodka.

 

Τελευταία Νέα