Δεν μασάς στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος;

Gazzetta team
Δεν μασάς στο γήπεδο όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος;

bet365

Πάρε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό των COSMOTE Mobile και κέρδισε για εσένα και τρεις φίλους σου δωρεάν συμμετοχή στο AegeanBall Festival στη Σύρο, για 6 μέρες, με τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής πληρωμένα!

Φαντάσου να είσαι σε ένα γήπεδο μαζί με τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες. Τώρα σταμάτα να το φαντάζεσαι γιατί μπορείς να το ζήσεις! Αυτό το καλοκαίρι, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από το Δημαρχείο της Σύρου σε περιμένει μία μοναδική εμπειρία. Και όλα αυτά γιατί τα συμβόλαια κινητής COSMOTE δίνουν την δυνατότητα στους κατόχους τους, ηλικίας 18 – 47, να πάρουν μέρος σε έναν πρωτότυπο διαγωνισμό.

Μπες, λοιπόν, στο cosmotecontests.gr, απάντησε στην ερώτηση για να διεκδικήσεις για εσένα και την παρέα σου (άλλα τρία άτομα) δωρεάν συμμετοχή στο τουρνουά καθώς και δωρεάν μετακίνηση και διαμονή στη Σύρο 13 - 18 Ιουλίου.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έρχεται την τελευταία μέρα της διοργάνωσης (17/7). Τότε εσύ ή ένα άλλο μέλος της ομάδας σου θα δοκιμάσει την τύχη του στον διαγωνισμό δεξιοτεχνίας COSMOTE Mobile Skill Challenge απέναντι στους Γιώργο Πρίντεζη, Θοδωρή Παπαλουκά, Νίκο Παππά και Γιάννη Καλαμπόκη! Εσύ πιστεύεις ότι αντέχεις την πίεση;

Η ταυτότητα του τουρνουά που μπορεί να κατακτήσεις!

Το AegeanBall Festival, μία ιδέα που γεννήθηκε στα γήπεδα από τον Γιώργο Πρίντεζη, είναι μία γιορτή του αθλητισμού που φιλοξενείται στη Σύρο! Πρόκειται για διεθνές τουρνουά με ανοιχτές συμμετοχές για άτομα ηλικίας από 10 έως 47 ετών, το οποίο θα διεξαχθεί στις 13 - 17 Ιουλίου 2016. Διεθνείς και καταξιωμένοι αθλητές του Ευρωπαϊκού Μπάσκετ θα αγωνιστούν κυρίως για φιλανθρωπικό σκοπό, σε ομάδες 3 on 3.

Πάρε μέρος τώρα!

 

Τελευταία Νέα