Πώς να απολαύσεις στο έπακρο έναν αγώνα! (pics)

Gazzetta team
Πώς να απολαύσεις στο έπακρο έναν αγώνα! (pics)

bet365

Το Gazzetta ταξίδεψε στην Ibiza με τη Heineken για τον τελικό του Champions League και έχει τα απαραίτητα tips.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο εβδομάδες από το μεγάλο τελικό του Champions League και τη δραματική επικράτηση της Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο στα πέναλτι, επί της δυσκατάβλητης Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε, αλλά το μυαλό μας βρίσκεται ακόμα σε αυτόν.

Δύο είναι οι λόγοι που συμβαίνει αυτό. Ο ένας φυσικά έχει να κάνει με τη συναρπαστική εξέλιξη του ματς και ο δεύτερος αφορά στο γεγονός ότι το gazzetta.gr βρέθηκε καλεσμένο της Heineken στην εξωτική Ibiza, στο πλαίσιο του Heineken Ibiza Final, ώστε να παρακολουθήσει στον εντυπωσιακά διαμορφωμένο χώρο του Nikki Beach τη μεγάλη αναμέτρηση μαζί με τους νικητές του διαγωνισμού τόσο από την Ελλάδα όσο και από άλλες χώρες.

Όπως αποδείχτηκε στην πορεία ο μεγάλος τελικός ήταν μεν το κυρίως μενού, αλλά στάθηκε και αφορμή για ένα μεγάλο πάρτι, το οποίο συνοδεύτηκε από μοναδικά happenings, ιπτάμενους (στην κυριολεξία) τζέντλεμαν, cheer leaders, χορευτικά, DJs, live ανάκρουση του ύμνου της διοργάνωσης, live σχολιασμό, πυροτεχνήματα καθώς και την παρουσία δύο θρύλων του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, του Ivan Helguera για λογαριασμό της Ρεάλ και του Maniche, οπαδού της Ατλέτικο, ο οποίος έφτασε στον χώρο φορώντας μάλιστα την φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Το τελικό σκορ μπορεί να βρήκε τον Ivan μαζί με τους φίλους της Ρεάλ να πανηγυρίζουν και τους φίλους της Ατλέτικο να μη μπορούν να πιστέψουν ότι έχασαν έναν ακόμα τελικό από τους «συμπολίτες» τους, η Heineken όμως είχε φροντίσει το πάρτι να συνεχιστεί για όλους, όχι μόνο την ίδια βραδιά αλλά και ολόκληρη την επόμενη ημέρα. Καμία έκπληξη λοιπόν που η φράση «The party never stops» καθιερώθηκε πολύ γρήγορα ως το motto του διημέρου.

Έτσι λοιπόν, η Κυριακή μάς βρήκε όλους από νωρίς (γύρω στις 12 το μεσημέρι δηλαδή) στην Playa Den Bossa να επιβιβαζόμαστε σε ένα πλοίο, το οποίο για τις επόμενες δύο περίπου ώρες θα μας πήγαινε βαρκάδα στα ανοιχτά. Η βαρκάδα αυτή θα συνοδευόταν από τι άλλο; Ένα πάρτι με πολλές εκπλήξεις! Δυνατή μουσική από την «προσωπική» μας DJ και ασταμάτητος χορός, εξαιρετικοί και ατελείωτοι μεζέδες (το καλύτερο σούσι που έχουμε δοκιμάσει εδώ και καιρό) και υπεύθυνη κατανάλωση μπίρας Heineken.

Η κορύφωση ήρθε όταν το πλοίο έδεσε σε έναν μικρό κόλπο, όπου τα smartphones και οι φωτογραφικές πήραν φωτιά!

Για περίπου μισή ώρα παρακολουθήσαμε ένα απίστευτο σόου με flyboards (μετά έμαθα κι εγώ ότι το λένε έτσι, τσεκάρετε τη φωτό για να καταλάβετε) και τζετ σκι. Highlight η έλευση του βαρύτιμου τροπαίου του Champions League κατευθείαν από το Μιλάνο και αποκλειστικά για τα μάτια μας!

Επόμενη δραστηριότητα; Η ονομασία της τα λέει όλα, Beats on the Beach! Η Heineken είχε κλείσει για... party μας το διάσημο Blue Marlin, όπου οι εκ των βορείων χωρών ορμώμενοι συνταξιδιώτες μας είχαν την ευκαιρία για τις επόμενες ώρες να μαζέψουν όσο περισσότερο μεσογειακό ήλιο μπορούσαν και να πάρουν αυτό το ροζ-κόκκινο χρώμα σε όλο τους το σώμα. Οι πιο νότιοι προτίμησαν τον ίσκιο μιας ομπρέλας, παγωμένες Heineken και το ανακουφιστικό και απαραίτητο μασάζ που προσέφερε στους καλεσμένους εξειδικευμένη ομάδα.

Και λέμε απαραίτητο, γιατί φυσικά το πάρτι δεν σταμάτησε ούτε σε αυτό το σημείο!

Τα γκρουπ γύρισαν στη βάση τους για ξεκούραση, οι πιο τολμηροί όμως και αυτοί που το έλεγε η καρδούλα τους αλλά και τα ποδαράκια τους έδωσαν ραντεβού για αργότερα, προκειμένου να πάρουν μια VIP γεύση από το opening ενός εξαιρετικά φημισμένου club, του φοβερού και τρομερού Pacha, το οποίο αριθμεί 20 ακόμα venues ανά την υφήλιο.

Η μοναδική εμπειρία του να βρίσκεσαι σε έναν τέτοιον χώρο δικαίωσε τους ακούραστους clubbers της αποστολής για αυτήν τους την επιμονή και αυταπάρνηση, παρότι η πλειονότητά τους δεν κατάφερε να ακούσει το set του μεγάλου καλεσμένου της βραδιάς, του βραβευμένου DJ Solomun – εμφανίστηκε γύρω στις 4 το πρωί, λίγη ώρα δηλαδή πριν αρχίσουν να χτυπάνε τα ξυπνητήρια για την πολύ, μα πάρα πολύ, πρωινή αναχώρηση για το Aeropuerto de Ibiza.

Μάτια έτσουζαν, πόδια σέρνονταν, μισοκοιμισμένα κεφάλια έπεφταν πότε δεξιά, πότε αριστερά, στο μυαλό όλων μας όμως είχαν εντυπωθεί πρωτόγνωρες εικόνες, είχαν καταχωρηθεί μοναδικές στιγμές. Και χωρίς αμφιβολία όλοι, καλεσμένοι και νικητές, ανυπομονούσαν (και ακόμα ανυπομονούν) για την επόμενη Heineken εμπειρία.

 

Τελευταία Νέα