Το κατάλληλο αντηλιακό για τους άντρες

Gazzetta team
Το κατάλληλο αντηλιακό για τους άντρες

bet365

Ποιος είπε ότι μόνο οι γυναίκες χρειάζονται προστασία από τον ήλιο;

Η ανδρική επιδερμίδα μπορεί να είναι πιο ανθεκτική σε σχέση με τη γυναικεία, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να πάθει έγκαυμα από την ηλιακή ακτινοβολία, να πάσχει από ακμή, ή από φωτοευαισθησία. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι δεν χρειάζονται αντηλιακό. Πόσο κοινή άποψη και πόσο λανθασμένη.

Ο ήλιος προκαλεί γήρανση στο δέρμα, άρα εσείς όσο το προστατεύετε τόσο καθυστερείτε το φαινόμενο των ρυτίδων.

Ίσως νομίζετε πως η κοκκινίλα στο δέρμα σας δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως μπορεί και να είναι. H ελιά (σπίλος) που πιστεύετε πως δεν υπήρχε, η εμφάνιση πανάδων, δηλαδή οι υπερμελαγχρώσεις είναι και ανδρικό φαινόμενο.

Η ροδόχρους ακμή επίσης επιδεινώνεται με τον ήλιο, και εν γένει μπορούμε να απαριθμήσουμε πολλές δερματοπάθειες που δεν κάνουν διαχωρισμό μεταξύ των δύο φύλων.

Για αυτό το λόγο, η ετήσια εξέταση στο δερματολόγο για έλεγχο σπίλων είναι απαραίτητη, όπως είναι αναγκαία και η χρήση αντιηλιακού.

Πλέον υπάρχουν αντιηλιακά χωρίς λιπαρή υφή, όπως τα αντιηλιακά της Image Skincare.

Η Ιmage Skincare αποτελεί μία από τις κορυφαίες φαρμακοκαλλυντικές εταιρίες στον κλάδο της ομορφιάς και της υγείας του δέρματος, και διαθέτει μια εξειδικευμένη σειρά καλλυντικών για την περιποίηση του προσώπου και την ιατρική αισθητική της επιδερμίδας.

Στα φαρμακευτικά καλλυντικά της σκευάσματα χρησιμοποιεί την υψηλότερη επιτρεπόμενη συγκέντρωση ενεργών συστατικών όπως είναι τα βλαστοκύτταρα, τα πεπτίδια και οι βιταμίνες προσφέροντας απαράμιλλα αποτελέσματα. Τα προϊόντα της έχουν λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

Μια επίσκεψη στο δερματολογικό τμήμα του MC Medical Center θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο αντιηλιακό για το δέρμα σας. Αν υποφέρετε από κάποια δερματική πάθηση, όπως ακμή, υπερβολική λιπαρότητα, ή ξηροδερμία, θα μπορέσετε να την αντιμετωπίσετε εφόσον γίνει σωστή διάγνωση και προταθεί το κατάλληλο πλάνο θεραπείας.

Και να θυμάστε πάντα πως η υγεία του δέρματος είναι και ανδρική υπόθεση!

 

Τελευταία Νέα