Κάνει κρύο, καιρός για... ψώνια! (pics)

Gazzetta team
Κάνει κρύο, καιρός για... ψώνια! (pics)

bet365

Το να μην ψωνίσεις κατά την διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων δεν θα έπρεπε να αποτελεί επιλογή! Κυρίως γιατί θα έρθει εκείνη η ανοιξιάτικη μέρα που θα θες να κάνεις τις αγορές σου και θα... σιχτιρίζεις που δεν τις έκανες όταν έπρεπε. Κι εκεί που έπρεπε...

Αν έχεις ταξιδέψει στο εξωτερικό σε περίοδο εκπτώσεων θα έχεις λογικά καταλάβει πως η διαφορά της Ελλάδας από άλλες χώρες τις μέρες αυτές είναι... χαοτική! Στο εξωτερικό λένε «εκπτώσεις» και το εννοούν, ενώ στην Ελλάδα οι τιμές πολλές φορές δεν έχουν την έκπτωση που φανταζόμαστε.

Όχι όμως στα INTERSPORT!

Πάρτε για παράδειγμα τα αθλητικά παπούτσια Lightster Cush M2 της adidas (42,50 €) ή τα Gel – Cumulus 17 της Asics! Κίτρινο για τους άντρες, ροζ για τις γυναίκες. Μια αγορά για όλο τον χρόνο!

Ποιος άλλωστε δεν πάει για χαλαρό απογευματινό καφέ με αθλητικό look, δεν γράφεται γυμναστήριο για 2-3 μήνες πριν το καλοκαίρι μας “χτυπήσει την πόρτα”, δεν... καταριέται την ώρα και την στιγμή που ΔΕΝ φόρεσε αθλητικά παπούτσια την μέρα που οι δουλειές του τον είχαν στους δρόμους για ώρες!

Ουδείς! Τα αθλητικά παπούτσια πλέον δεν φοριούνται μόνο στο γυμναστήριο, ή όταν πας για τρέξιμο, αλλά κάθε μέρα - όλη μέρα. Πολλές φορές μάλιστα είναι πιο μοδάτα από πιο «επίσημα» παπούτσια!

Επειδή είναι χειμώνας όμως, αν αξίζει να μία αγορά περισσότερο από κάθε άλλη, αυτή είναι ένα χειμερινό jacket. Προσοχή! Το μπουφάν είναι ένα ρούχο που δεν αγοράζουμε κάθε χρόνο, αλλά αντιθέτως πληρώνουμε μία φορά και το κρατάμε για αρκετά χρόνια.

Προϋπόθεση για να συμβεί το παραπάνω, είναι αυτό να είναι καλό! Όπως το Swift 2 Technical Jacket της μάρκας Helly Hansen (179,39 €). Ski Jacket, κατάλληλο για κάθε μέρα, αλλά και φυσικά για τα... χιόνια! Άλλωστε είναι ιδιαίτερα βολικό, αντί για 2-3 μπουφάν, να έχεις 1 και... βαρβάτο, ώστε να σε “εξυπηρετεί” είτε θες να πας για σκι στα Καλάβρυτα, είτε θες να ανηφορίσεις μία κρύα μέρα του Φλεβάρη στο Κολωνάκι για καφέ!


Εφόσον «ξεμπερδέψαμε» με τα αθλητικά και το jacket, ας κάνουμε «στροφή» στο ρούχο που χρειαζόμαστε όλοι μας κάθε χειμώνα και είναι η μακρυμάνικη μπλούζα της Ο'Neil (35,99 €).

Ο λόγος απλός: Φοριέται παντού και πάντα. Έχει ανοιξιάτικη μέρα; Την φοράς αντί ζακέτας. Έχει βάλει κρύο; Την φοράς κάτω από την ζακέτα/πουλόβερ! Είναι... καλοκαίρι; Ακόμα και τότε μπορεί να χρειαστεί κατά τις βραδινές ώρες.

Ας παραδεχτούμε πως η κατηγορία μάνας «ζακέτα να πάρεις» έχεις δίκιο! Μόνο που όταν μία μάνα λέει «μην ξεχάσεις την ζακέτα σου», δεν εννοεί ντε και καλά ζακέτα, αλλά οτιδήποτε θα σε κρατήσει ζεστό. Η μακρυμάνικη μπλούζα λοιπόν είναι αυτή που θα κάνει την μάνα σου να ησυχάσει και θα κρατήσει εσένα ζεστό!

Και κάπως, έτσι... τελειώσαμε τα ψώνια. Τα λέμε το καλοκαίρι. Στα INTERSPORT...

 

Τελευταία Νέα