10 χρόνια Θετικής Ενέργειας και... φύγαμε για άλλα τόσα! (pics)

Νίκος Μαρούδας
10 χρόνια Θετικής Ενέργειας και... φύγαμε για άλλα τόσα! (pics)

bet365

Ήταν η γιορτή της νεολαίας και μάλιστα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, έγινε στο ΟΑΚΑ σε ένα τρομερό event και φυσικά αναφερόμαστε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας που έγινε 10 χρονών!

Από την πρώτη μέρα του Σεπτεμβρίου αρχίσαμε να μετράμε αντίστροφα ώστε να φτάσει η Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο ΟΑΚΑ! Αυτή έφτασε και την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου πραγματικά έγινε μια τεράστια γιορτή στο Τείχος των Εθνών, μια γιορτή που εύκολα μπορεί να πάρει την ονομασία «η γιορτή της νεολαίας»!

Για 10η χρονιά, η Amita Motion, διοργάνωσε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας, όπου πλήθος κόσμου έδωσε το παρών. Συγκεκριμένα πάνω από 65.000 κόσμος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ όπου και παρακολούθησε από κοντά ένα υπέροχο event. Μεταξύ αυτών, φυσικά και το gazzetta.gr που πλέον δε λείπει από κανένα event, τόσο αθλητικό, όσο και ψυχαγωγικό και όχι μόνο...

Από τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, αν και η ζέστη ήταν αφόρητη στην Αθήνα, ο κόσμος είχε αρχίσει να φτάνει στο ΟΑΚΑ και να γεμίζει τον χώρο όπου είχε στηθεί το όλο event... Μέσα σε λίγη ώρα πάνω από 65.000 κόσμος ήταν εκεί και είδε τον Στέλιο Λεγάκη με τον Αναστάσιο Ράμμο και τον Κωνσταντίνο Φρατζή να ανοίγουν τη συναυλία, με τον Θέμη Γεωργαντά και πάλι στη παρουσίαση να είναι στα καλύτερά του! Στη συνέχεια ήταν σειρά για τον Μύρωνα Στρατή και τον Ησαΐα Ματιάμπα να δώσουν την δική τους Θετική Ενέργεια, πριν ο Stan ξεσηκώσει για τα καλά την νεολαία! Πραγματικά, αυτό που συνέβαινε στο ΟΑΚΑ δεν μπορεί να το περιγράψει κάποιος με λόγια, δεν είχα ξαναζήσει τέτοια... φρενίτιδα ενθουσιασμού από τόσο κοντά και φυσικά τόσο Θετική Ενέργεια όσο εκείνη τη μέρα.

Κάπου εκεί ήταν η ώρα για την πρώτη guest εμφάνιση των 10 χρόνων Ημέρα Θετικής Ενέργειας. Οι Stavento βρέθηκαν στη σκηνή και έγινε το έλα να δεις... Δικαίως, ήταν κάτι πολύ ξεσηκωτικό, με τον Μιχάλη των Stavento, αλλά και την υπέροχη Κωνσταντίνα, να σε κάνουν να... χοροπηδάς σαν να είσαι και πάλι έφηβος! Αμέσως μετά ακολούθησαν οι Boys + Noise, οι Μέλισσες, οι Playmen, η Demy, η πάντα εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα για να πάρουν την σκυτάλη ο Claydee, η Vassy και οι Ace 2 Ace.

Από τις καλύτερες στιγμές της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Μιχάλη Τσαουσόπουλου με την Ελένη Φουρέιρα και τους Boys + Noice και φυσικά τον Dj Pitsi, που ήταν και η πιο Θετική στιγμή της συναυλίας. Πραγματικά ήταν μια συνεργασία που θα ζήλευαν και τα μεγαλύτερα show μουσικής του εξωτερικού, με όλους μαζί τους καλλιτέχνες να σε κάνουν να γιορτάζεις με τη ψυχή σου αυτά τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας με φουλ στη Θετική Ενέργεια! Όλα αυτά πριν τον special guest, Σάκη Ρουβά που ήρθε για να φέρει ένα ΟΑΚΑ... ανάποδα!

Εκεί έγινε ο μεγάλος χαμός... Εκεί όλο το ΟΑΚΑ γέμισε Θετική Ενέργεια στο φουλ! Ο κορυφαίος star Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή και εν μέσω αποθέωσης, ερμήνευσε τα 10 πιο θετικά τραγούδια της πορείας του, που είχαν επιλεγεί από το κοινό μέσω digital διαγωνισμού.

Το υπέροχο αυτό event έκλεισε με τις 10 πιο Θετικές παρέες, που αναδείχθηκαν μέσα από online ενέργειες, να ανεβαίνουν στη σκηνή και να συμμετέχουν στο κλείσιμο της βραδιάς μαζί με τον Σάκη Ρουβά. Δεν σας κρύβω πως η επιλογή ήταν πολύ δύσκολη, καθώς και εγώ μπήκα στη διαδικασία να ψηφίσω για την ανάδειξή τους, άντε να σας το πω και αυτό... Ήμουν και εγώ μέσα σε αυτές με την παρέα μου, αλλά τελικά δεν ξεχώρισα στις 10 καλύτερες, του χρόνου!

Πραγματικά ήταν μια υπέροχη γιορτή με την Amita Motion στα καλύτερά της και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, μιας και φρόντισε να κάνει όλες τις συναυλίες φιλικές προς αυτό. Πως; Ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά για ακόμα μια χρονιά θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τις φετινές διοργανώσεις για τα 10 χρόνια Θετικής Ενέργειας.

Εμείς το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε είναι και του χρόνου και να συνεχίσουν αυτές οι καταπληκτικές πρωτοβουλίες της Amita Motion για 100 και... βάλε χρόνια ακόμα!

 

Τελευταία Νέα