H Cosmote αλλάζει τον τρόπο που σερφάρεις στο κινητό σου!

Gazzetta team
H Cosmote αλλάζει τον τρόπο που σερφάρεις στο κινητό σου!

bet365

Για πρώτη φορά ενημερώνεσαι άμεσα όταν τα MB σου τελειώσουν κι αποφασίζεις εσύ πώς θα συνεχίσεις!

Πίνεις καφέ με την παρέα και θες να ξέρεις πόσο χρονών είναι ο Μπουφόν, θέλεις να δεις την τελευταία ντρίπλα του Νεϊμάρ, έχεις βάλει στοίχημα ποια ομάδα έχει τα περισσότερα πρωταθλήματα στο ΝΒΑ, αναρωτιέσαι πότε είναι ο τελικός του Rolland Garros: με το Mobile Internet μπορείς να τα βρεις όλα, όπου κι αν βρίσκεσαι, σερφάροντας από το κινητό σου. Σκέφτεσαι όμως κι αν σου μένουν αρκετά ΜΒ

Για να μη σε απασχολεί, λοιπόν, αν θα ξεπεράσεις τα δωρεάν δεδομένα σου, και για να χρησιμοποιείς όπως και όσο θέλεις το Mobile Internet σου, η COSMOTE βρήκε τη λύση: την υπηρεσία COSMOTE My Internet για τους συνδρομητές συμβολαίων. Η νέα αυτή υπηρεσία σού επιτρέπει να ελέγχεις σε πραγματικό χρόνο πόσα MB έχεις ξοδέψει και πόσα σου απομένουν.

Αλλά όχι μόνο αυτό! Όταν τα MB σου τελειώσουν, η σελίδα της υπηρεσίας My Internet εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού σου και σε ειδοποιεί. Εσύ τότε αποφασίζεις αν θα συνεχίσεις να σερφάρεις και με ποιον τρόπο: είτε διαλέγοντας απευθείας από το κινητό σου ένα από τα πολύ οικονομικά πακέτα Mobile Internet, που μπορείς να αγοράσεις ακόμα πιο εύκολα, είτε με χρέωση ανά ΜΒ.

Έτσι, με την υπηρεσία COSMOTE My Internet μπορείς να σερφάρεις ξέγνοιαστα και ελεύθερα, για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία Internet… και για να λύνεις όλες σου τις απορίες στην κατηγορία αθλητικά!

 

Τελευταία Νέα