Clever point: Η έξυπνη λύση για τις online αγορές

Gazzetta team
Clever point: Η έξυπνη λύση για τις online αγορές

bet365

Το Clever point είναι η πρώτη Ελληνική εταιρεία που υπόσχεται να αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο αποστέλλονταν μέχρι σήμερα, οι online παραγγελίες στους καταναλωτές που αγοράζουν προϊόντα ή υπηρεσίες μέσω διαδικτύου.

Εμπνευσμένο από τις ήδη υπάρχουσες υπηρεσίες του εξωτερικού, το Clever point αποτελεί την «έξυπνη λύση» για την καθημερινότητα, αφού προσφέρει ευελιξία μέσω του πρωτοποριακού δικτύου καταστημάτων του και ευκολία στην παραλαβή και επιστροφή των online αγορών, στον χρόνο και στον τόπο που εξυπηρετεί τον καθένα, με διευρυμένες ώρες εξυπηρέτησης.

Το δίκτυο Clever point μπορεί να περιλαμβάνει το mini market δίπλα από το γραφείο, το café πίσω από το γυμναστήριο και άλλα σημεία σε διάφορες περιοχές της Αθήνας (προς το παρόν) και η διαδικασία που ακολουθείται είναι και αυτή αρκετά απλή. Αφού πραγματοποιηθεί μια online αγορά σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα e-shops και επιλεγεί η δυνατότητα αποστολής με Clever point, τότε ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο μέσω SMS ή Email για την πορεία της αποστολής του, όπως επίσης και για το πότε μπορεί να παραλάβει την παραγγελία του από το Clever point της επιλογής του.

Επίσης, εκτός από παραλαβή ή επιστροφή online παραγγελιών, μέσω των Clever points, παρέχονται και οι υπηρεσίες: ταχυμεταφορά φακέλων/δεμάτων και παραλαβή/εξόφληση ασφαλιστηρίων.

Η υπηρεσία Clever point θα είναι σύντομα διαθέσιμη. Μάθετε περισσότερα στο http://welcome.cleverpoint.gr/

 

Τελευταία Νέα