Το Άργος τα έδωσε όλα για την μπάλα

Gazzetta team
Το Άργος τα έδωσε όλα για την μπάλα

bet365

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Coca-Cola Cup στο Άργος.

Για πρώτη φορά σε δυο εγκαταστάσεις, πάνω από 500 νέοι όλων των ηλικιών, τα έδωσαν όλα για την μπάλα σε ένα πολύ όμορφο τουρνουά, με τεράστια συμμετοχή και πολύ μεγάλη επιτυχία.

Οι 79 ομάδες, που έζησαν την εμπειρία του Coca-Cola Cup, έδωσαν συναρπαστικές μάχες, με τη βοήθεια του καιρού καθώς στο Άργος, σε αντίθεση με ότι συνέβη σε όλη την Ελλάδα, οι βροχές ήταν ελάχιστες. Παιδιά και γονείς, έδωσαν μαζικό παρών, σε ένα σαββατοκύριακο το οποίο εκτός των άλλων είχε το κορυφαίο παιχνίδι του Coca-Cola Cup, σύμφωνα τουλάχιστον με τους προπονητές που παρακολουθούν το τουρνουά, φέτος και πέρσι.

Ήταν ο τελικός στην κατηγορία 18-19 ετών, όπου οι Vodka Juniors νίκησαν την Dream Team με 2-0. Και οι δύο ομάδες πήραν την πρόκριση για τα τελικά της περιφέρειας. Οι υπόλοιπες τέσσερις που πήραν το εισιτήριο ήταν:

* Κατηγορία 13-15 ετών: Ορνεάτης, Ανώνυμοι

* Κατηγορία 16-17 ετών: Αήττητοι, Βαυαροί

* Κατηγορία 18-19 ετών: Dream Team, Χαβαλένθια

Και οι έξι ομάδες θα παίξουν στους τελικούς της περιφέρειας Πελοποννήσου που θα διεξαχθεί στις 30 Νοεμβρίου στην Πάτρα με τη συμμετοχή των νικητών των τουρνουά σε Καλαμάτα και Πάτρα.

Από τους τελικούς της περιφέρειας θα προκύψουν και οι νικητές της Πελοποννήσου οι οποίοι θα προκριθούν στην τελική φάση, που θα φιλοξενηθεί τον Μάιο στην Αθήνα.

Οι καλύτεροι παίκτες του τουρνουά, βραβεύτηκαν από την adidas με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Predator:

* ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ από ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ (Κατηγορία 13-15) και ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ από ΟΡΝΕΑΤΗΣ

* ΛΕΝΤΖΙΟΝ ΜΑΤΕΟΥΣ από ΒΑΥΑΡΟΥΣ (Κατηγορία 16-17)

* ΑΛΕΣΙΟ ΛΟΥΠΑ από DREAM TEAM (Κατηγορία 18-19)

Σειρά έχει τώρα η Καλαμάτα

Το Coca-Cola Cup θα μείνει στην Πελοπόννησο μέχρι τέλος Νοεμβρίου. Μετά το Άργος, την σκυτάλη παίρνει η Καλαμάτα. Το επόμενο σαββατοκύριακο (1-2 Νοεμβρίου) οι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις Fair Play.

Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα βρείτε στην ιστοσελίδα Coca-Cola.gr, ενώ μπορείτε να επισκεφθείτε και την σελίδα της διοργάνωσης στο facebook www.facebook.com/CocaColaCupGreece

 

Τελευταία Νέα