H τεχνολογία BOOST της adidas αλλάζει το μπάσκετ για πάντα!

Gazzetta team
H τεχνολογία BOOST της adidas αλλάζει το μπάσκετ για πάντα!

bet365

Οι superstars του ΝΒΑ Damian Lillard και Derrick Rose θα είναι οι πρώτοι που θα φορέσουν τα Crazylight Boost και D Rose 5 Boost.

Η επαναστατική τεχνολογία BOOST υπόσχεται να αλλάξει όσα ξέρετε για το μπάσκετ. Η αποκλειστική τεχνολογία της adidas για την απορρόφηση των κραδασμών κάνει για πρώτη φορά την είσοδό της στο μπάσκετ με τα παπούτσια Crazylight Boost και D Rose 5 Boost, για να προσφέρει μέγιστη επιστροφή ενέργειας, άψογη ανταπόκριση στις κινήσεις των παικτών και κορυφαία άνεση. Η καινοτομία της τεχνολογίας BOOST βρίσκεται στις χιλιάδες μικροκάψουλες που είναι τοποθετημένες στην ενδιάμεση σόλα του παπουτσιού για να απορροφούν, να συγκρατούν και να απελευθερώνουν ενέργεια.

Οι σταρ του NBA, Damian Lillard και Derrick Rose, παρουσίασαν για πρώτη φορά την τεχνολογία BOOST την Κυριακή 28 Ιουλίου στην MGM Grand Garden Arena του Las Vegas (δείτε video εδώ). Το πρώτο παπούτσι μπάσκετ που ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία της adidas είναι το Crazylight Βoost, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Αυγούστου και θα φορεθεί από διάσημους παίκτες του ΝΒΑ, όπως ο Damian Lillard των Portland Trail Blazers, ο Joakim Noah των Chicago Bulls, ο Μike Honley των Memphis Grizzlies, ο Jrue Holiday των New Orleans Pelicans και ο Jeff Teague των Atlanta Hawks, αλλά και από πολλούς Έλληνες παίκτες, όπως ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Γιώργος Πρίντεζης και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς. Ο super star των Blazers, Damian Lillard, είπε για το Crazylight Boost: «Το BOOST βοηθά τους εκρηκτικούς guard σαν κι εμένα που επιχειρούν διεισδύσεις στην αντίπαλη ρακέτα. Οι κραδασμοί είναι πολύ λιγότεροι και η άνεση που προσφέρει, διαρκεί μέχρι τη στιγμή που βγάζεις το παπούτσι από το πόδι σου». Στις 16 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει το D Rose 5 Boost, το μοντέλο με την υπογραφή του Derrick Rose. «Είναι το πιο άνετο παπούτσι που είχα ποτέ. Πλέον δεν μπορώ να φανταστώ να αγωνίζομαι χωρίς το BOOST», δήλωσε ο point guard των Chicago Bulls. Η τεχνολογία BOOST δοκιμάστηκε από κορυφαίους παίκτες του NCAA και του ΝΒA σε προπονήσεις και προσομοιώσεις αγώνων για περισσότερο από ένα χρόνο, αποκομίζοντας εντυπωσιακά σχόλια αφού οι παίκτες το προτιμούσαν αντί του εναλλακτικού μοντέλου με τεχνολογία EVA.

Crazylight Boost
Το Crazylight Boost ζυγίζει μόλις 329 γρ. και κάθε μέρος του παπουτσιού έχει σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιεί το όφελος από την επιστροφή ενέργειας που προσφέρει η τεχνολογία BOOST. Το παπούτσι είναι κατασκευασμένο με το πλέγμα Shockweb, που εγγυάται στιβαρότητα, υποστήριξη στο πόδι, αλλά και μοναδικό στιλ. Το κολάρο του παπουτσιού στον αστράγαλο έχει ένα μοναδικό κόψιμο, ώστε να συνδυάζει την άνεση ενός low cut παπουτσιού μπάσκετ με τη σταθερότητα ενός mid cut. Επιπλέον, οι τρεις ρίγες της adidas είναι σχεδιασμένες οριζόντια στο παπούτσι, για να αποτυπώνουν την αίσθηση της γρήγορης κίνησης των παικτών και σε συνδυασμό με το συνολικό σχεδιασμό του, το καθιστούν ξεχωριστή επιλογή για εμφανίσεις, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

D Rose 5 Boost
Το D Rose 5 Boost είναι το απόλυτο παπούτσι που υπογράφει το μεγάλο αστέρι των Chicago Bulls, Derrick Rose. Η τεχνολογία BOOSΤ ενσωματώνεται στο παπούτσι με στόχο την απορρόφηση των κραδασμών και τη μέγιστη επιστροφή ενέργειας στο πόδι του αθλητή. Επίσης, το ανανεωμένο υλικό EVA αγκαλιάζει το πόδι παρέχοντας δύναμη και υποστήριξη. Τέλος, η τεχνολογία Sprintweb κάνει το D Rose 5 Boost πιο ελαφρύ από ποτέ και βοηθά το πόδι να αναπνέει. Το D Rose 5 Boost θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα τον Οκτώβριο του 2014.

 

Τελευταία Νέα