«Bachelor» στο Colourday Festival έκαναν οι πρωταγωνιστές του «The Bachelor 3»

Gazzetta team
«Bachelor» στο Colourday Festival έκαναν οι πρωταγωνιστές του «The Bachelor 3»

bet365

Η επιτυχία του Colour Day Festival ενώνει τις δυνάμεις της με την πιο επιτυχημένη ελληνική ταινία και το αποτέλεσμα είναι άκρως απολαυστικό..!

Το μεγαλύτερο χρωματιστό φεστιβάλ της Ελλάδας, Colour Day Festival, είχε την χαρά να συμμετέχει στην αγαπημένη ελληνική ταινία, «The Bachelor 3». Πλήθος επωνύμων και όχι μόνο, που παρεβρέθηκαν τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου στην πρεμιέρα της γνωστής ταινίας, είχαν την τύχη να απολαύσουν μέρος απο τα ευτράπελα που έζησαν οι πρωταγωνιστές της στο Colour Day Festival.

Αρκετές απο τις σκηνές που απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν εκεί, είχαν γυριστεί κατά τη διάρκεια του Color Day Festival που πραγματοποιήθηκε το καλοκαίρι και ο «παλμός» του μεγαλύτερου φεστιβάλ χρωμάτων, μεταφέρθηκε και στην μεγάλη οθόνη.

Θανάσης Βισκαδουράκης,Γιάννης Τσιμιτσέλης, Νίκος Βουρλιώτης και Ηλίας Μελέτης ανέβηκαν στην σκηνή του χρωματιστού μουσικού Φεστιβαλ, καθώς στην υπόθεση της ταινίας οι τρείς φίλοι στην προσπάθεια τους να βρουν τον τέταρτο της παρέας, ζουν διάφορες κωμικοτραγικές καταστάσεις. Μία απο αυτές βίωσαν όταν αντιλήφθηκαν οτι ο Θανάσης Βισκαδουράκης βρισκόταν μπροστά σε πλήθος κόσμου στο Colour Day Festival. Και οι τέσσερις αναστάτωσαν το φεστιβάλ και τα όσα έγιναν εκεί αλλά και πολλά ακόμα θα έχετε την δυνατότητα να τα απολαύσετε απο τις 25 Δεκεμβρίου που κάνει πρεμιέρα η γνωστή ταινία σε όλους τους κινηματογράφους.

 

Τελευταία Νέα