Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο ρόστερ του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ (pics)

Gazzetta team
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς στο ρόστερ του ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ (pics)

bet365

Ένας γεννημένος πρωταθλητής, ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, είναι η νέα προσθήκη στην ομάδα των κορυφαίων επαγγελματιών που συνεργάζονται με το ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ.

Μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων σε Αθήνα, Πειραιά και Λάρισα ο κορυφαίος ξένος ποδοσφαιριστής που κόσμησε με την παρουσία του τα ελληνικά γήπεδα θα διδάξει τα «μυστικά» του αθλητισμού και του πρωταθλητισμού και θα μεταδώσει γνώσεις, εμπειρίες και παραστάσεις πολύτιμες για όλους όσοι θέλουν να σταδιοδρομήσουν είτε ως προπονητές αθλημάτων είτε ως αθλητικογράφοι.

Σε αυτή την προσπάθεια δεν θα είναι μόνος: συναθλητές του από τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ, άλλες ελληνικές και ευρωπαϊκές ομάδες, παράγοντες του ελληνικού αθλητισμού και δημοσιογράφοι θα τον πλαισιώσουν στα σεμινάρια τα οποία απευθύνονται στους σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων» , «Αθλητική Δημοσιογραφία» και όχι μόνο.

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και έρχεται στο ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ για να «σηκώσει» ακόμα ένα, αυτή τη φορά στον χώρο της εκπαίδευσης.

Η οικογένεια του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ τον καλωσορίζει και του εύχεται καλή αρχή!

www.omiros.gr

https://www.facebook.com/iekomiros/

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα