COSMOTE TV SMART REMOTE: Η εφαρμογή που μετατρέπει το smartphone/tablet σε τηλεχειριστήριο!

Gazzetta team
COSMOTE TV SMART REMOTE: Η εφαρμογή που μετατρέπει το smartphone/tablet σε τηλεχειριστήριο!

bet365

H πλοήγηση στο πρόγραμμα και το μενού της COSMOTE TV γίνεται πλέον με τον πιο εύκολο τρόπο μέσα από την εφαρμογή.

Η COSMOTE TV δημιούργησε τη νέα εφαρμογή COSMOTE TV SMART REMOTE, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να μετατρέψουν το κινητό ή το tablet τους σε «έξυπνο τηλεχειριστήριο», αλλά και να πλοηγούνται εύκολα και γρήγορα στον οδηγό προγράμματος και το μενού της υπηρεσίας.

Μέσω του COSMOTE TV SMART REMOTE app, οι συνδρομητές της COSMOTE TV μπορούν να χρησιμοποιούν το κινητό ή το tablet τους ως τηλεχειριστήριο για να στέλνουν εντολές στον αποκωδικοποιητή τους.

Έτσι, τελειώνουμε οριστικά με το ξεφύλλισμα περιοδικών για το πρόγραμμα της τηλεόρασης ή με το να ψάχνουμε με τις ώρες στο ίντερνετ για το τι θα δούμε σήμερα. Όλα πλέον θα τα βλέπουμε με ένα απλό πάτημα του κουμπιού! Και το κυριότερο: χωρίς να χρειαστεί καν να σηκωθούμε από τον καναπέ μας!

Επίσης, μέσω του app, οι τηλεθεατές μπορούν να πλοηγούνται στον Οδηγό Προγράμματος, καθώς και σε όλες τις κατηγορίες του μενού υπηρεσιών της COSMOTE TV, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για εύκολη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο της υπηρεσίας (Πρόγραμμα Καναλιών, COSMOTE REPLAY TV, COSMOTE TV PLUS, COSMOTE CINEMA ON DEMAND, NATIONAL GEOGRAPHIC+, FOX PLAY), χωρίς να χρειάζεται να διακοπεί η θέαση του προγράμματος που παρακολουθούν.

Πλέον, θα μαθαίνουμε όλες τις πληροφορίες για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κανάλια, χωρίς να χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο από την αγαπημένη μας σειρά ή τον κρίσιμο αγώνα που βλέπουμε εκείνη την ώρα. Ικανοποιούμε έτσι και την αδηφάγα περιέργειά μας για το τι θα δούμε στη συνέχεια, ενώ παράλληλα διατηρούμε και την αγωνία μας στο κατακόρυφο με ό,τι βλέπουμε εκείνη την ώρα. Πραγματικά απολαυστικός συνδυασμός!

Το COSMOTE TV SMART REMOTE app είναι διαθέσιμο δωρεάν μέσα από το Google Play Store και το App Store.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία θα βρείτε στο cosmotetv.gr

 

Τελευταία Νέα