Είχες και στο χωριό σου Black Friday;

Gazzetta team
Είχες και στο χωριό σου Black Friday;

bet365

Την στιγμή που τα Άνω και τα Κάτω Κωτσοβολιώτικα προετοιμάζονται πυρετωδώς για την Μαύρη Παρασκευή, η κυρία Κώτσαινα αποκαλύπτει: Ναι είχαμε και στο χωριό μας Μαύρη Παρασκευή

Νησάφι πια με την ατάκα «είχες και στο χωριό σου»! Αγοράζεις νέο κινητό, «είχες και στο χωριό σου smartphone;» θα σου πει κάποιος! Θες να πας διακοπές πχ στο Λονδίνο; «Είχες και στο χωριό σου Μπιγκ Μπεν;» θα πεταχτεί ο άλλος!

Μα τι πράγμα είναι αυτό; Ε ναι λοιπόν, είχα και στο χωριό μου smartphone τελευταίας τεχνολογίας, είχα και στο χωριό μου τηλεόραση 50 ιντσών, είχα και στο χωριό μου drone, είχα και στο χωριό μου Playstation!

Και με αυτό ακριβώς έρχεται να ασχοληθεί η νέα δημιουργική καμπάνια της Κωτσόβολος, η οποία επικοινωνεί με έναν οικείο και ιδιαίτερα αστείο τρόπο μία γιορτή αγορών, την Μπλακ Φράιντεϊ, φέρνοντας την... λαϊκά και «αλά Ελληνικά» στα μέτρα του σύγχρονου Έλληνα καταναλωτή!

Πρωταγωνιστής της καμπάνιας του Κωτσόβολου για την Μπλακ Φράιντεϊ ένας παππούς που θυμάται την πρώτη φορά που στο χωριό του ακούστηκε το Μαύρη Παρασκευή και αφορούσε τον «Μαύρο» τον Παρασκευά και τις εκπτώσεις που έβαλε στο μπακάλικό του.

Μια άκρως "to the point" διαφημιστική καμπάνια που έρχεται να διακωμωδήσει με τον καλύτερο τρόπο την ατάκα «είχες και στο χωριό σου», και η οποία κατάφερε να γίνει σε χρόνο ρεκόρ, το απολυτό Viral στο Eλληνικό Internet!

Και ποια είναι η ιστορία του Παρασκευά Κώτσου, από τα Άνω Κωτσοβολιώτικα;

Ο γεννημένος στις 7 Νοέμβρη του 1930, Παρασκευάς Κώτσος, ιδιοκτήτης του παντοπωλείου στη δεύτερη πλατεία, δίπλα από τις πηγές και κάτω από το σπίτι της Μαριγώς του Γιώργη, φέρνει για πρώτη φορά στο χωριό τη Μαύρη Παρασκευή ή όπως την ονόμασε στη συνέχεια ο δάσκαλος του χωριού «Μπλακ Φράιντεϊ».

Και ποια είναι τα προϊόντα που γίνονται ανάρπαστα κάθε «Μπλακ Φράιντεϊ» στα Ανω Κωτσοβολιώτικα;

Πρόκειται για προϊόντα... τελευταίας τεχνολογίας, όπως σεμεδάκια, Ιονιστή Καταχνιάς, Ντρόουν Σαλαγίσματος, Μπλουτούθ Σπίκερ Φλογέρας, Καθαριστή Προβάτων, Κουζινομηχανές Δολώματος, και όλα βέβαια σε τιμή... γκλίτσας!

Μάλιστα, ο κόσμος των Κάτω Κωτσοβολιώτικων συμμετείχε και στο απόλυτο poll: 70 γκλίτσες ή 70 ίντσες; Τελικά, με συντριπτική πλειοψηφία οι 70 ίντσες βγήκαν εκτός συναγωνισμού.

Και μέσα σε όλα, η ίδια η κυρία Κώτσαινα εκμυστηρεύεται την ιστορία και αποκαλύπτει: αποκαλύπτει «Ναι είχαμε και στο χωριό μας Μαύρη Παρασκευή»!

Μιλάει για τον κόσμο που περίμενε, για τις καμπάνες που χτυπούσαν γιορτινά, για μικρούς και μεγάλους που έτρεχαν να προλάβουν τις προσφορές του Παρασκευά, αλλά και για πιπεράτα λοβ στόρις που εκτυλίχθηκαν στην ουρά του Κώτσου.

Όλα αυτά λοιπόν συνθέτουν το απόλυτο Viral για την ελληνική Black Friday!

Και αυτό γιατί ο Κωτσόβολος με ένα απίστευτα έξυπνα επικοινωνιακό τρικ, παίρνει την Αμερικάνικη συνήθεια και αποδημώντας την, την κάνει καθαρά Ελληνική!

Χρησιμοποιώντας μάλιστα τη φράση που λέμε όλοι μας όταν πρωτοακούμε τέτοιες ξενικές συνήθειες «είχες και στο χωριό σου Μπλακ Φράιντεϊ;», χτίζει μια χιουμοριστική και αιχμηρή καμπάνια.

Και βέβαια τι μένει τώρα;

Να... τιμήσουμε την Μπλακ Φράιντεϊ στον Κωτσόβολο, ψωνίζοντας τα καλύτερα προϊόντα τεχνολογίας, στις καλύτερες τιμές!

Για απίστευτες προσφορές μείνετε συντονισμένοι στο kotsovolos.gr ή ακολουθήστε την επίσημη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Σας περιμένουν μοναδικοί διαγωνισμοί και νέα για τη Μαύρη Παρασκευή, γιατί οι εκπλήξεις μπορεί να έρθουν και νωρίτερα!

 

Τελευταία Νέα