H AMSTEL Radler Lemon παίζει beach volley για καλό σκοπό!

Gazzetta team
H AMSTEL Radler Lemon παίζει beach volley για καλό σκοπό!

bet365

Το 1ο Media House Beach Volley Tournament πραγματοποιήθηκε ενισχύοντας τη δράση του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS.

Η AMSTEL Radler Lemon, στο πλαίσιο της χορηγίας του Beach Volley Summer Cup που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια με την πρωταθλήτρια Έφη Σφυρή και το Vari Sports Club, προχώρησε σε μια νέα, πρωτότυπη ενέργεια: ένα τουρνουά beach volley μεταξύ Ομίλων Media, με μοναδικό σκοπό τη στήριξη του έργου του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS για την προστασία των ακτών της Μεσογείου.

Σε ένα απόγευμα γεμάτο πάθος, ενθουσιασμό αλλά και πολλή διασκέδαση, εκπρόσωποι κορυφαίων Ομίλων Media ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της AMSTEL Radler Lemon, αγωνίστηκαν με απίστευτο ζήλο αλλά και πραγματικά ομαδικό πνεύμα για το Κύπελλο του 1ου Beach Volley Media House Tournament!

Όλες οι ομάδες έβαλαν τα δυνατά τους εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους ενώ, έλαβαν και αυτές το δικό τους μετάλλιο ως επιβράβευση για την προσπάθειά τους! Παγωμένες AMSTEL Radler Lemon με χυμό από ελληνικά λεμόνια, έσβηναν τη δίψα των παικτών και τους έδιναν την ενέργεια που χρειαζόντουσαν για να συνεχίσουν την αναμέτρηση.

Direction Business Network, 24 Media, Liquid Media, Δέσμη Εκδοτική και Boussias Communications έδωσαν ήδη ραντεβού για το 2ο Beach Volley Media House Tournament και ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι, τσουγκρίζοντας με AMSTEL Radler Lemon!

 

Τελευταία Νέα