Ξεφυλλίσαμε το iRun, το πρώτο freepress περιοδικό για το τρέξιμο (pics)

Gazzetta team
Ξεφυλλίσαμε το iRun, το πρώτο freepress περιοδικό για το τρέξιμο (pics)

bet365

Κάτι νέο γεννήθηκε. Δραστήριο, ζωντανό, θετικό, υγιές, που θα προσφέρει ενημέρωση, προτάσεις, συμβουλές, δώρα, στιγμές ευ ζην και εικόνες χαρούμενων ανθρώπων – κουρασμένων μεν από την προσπάθεια, αλλά γεμάτων από ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης και ευτυχίας, αφού κατάφεραν να εκπληρώσουν μικρούς ή μεγαλύτερους στόχους

Λάτρεις του αθλήματος οι δημιουργοί του ζούμε από «μέσα» και χαιρόμαστε τα υπέρ του τρεξίματος.

Είπαμε, λοιπόν, και να τα καταγράφουμε!

Όλοι εμείς της γενιάς που ακόμα εξιτάρει το χαρτί και το μελάνι, η γραφή και η ανάγνωση, η ποιότητα και η θετική ενέργεια... δημιουργήσαμε αυτό το περιοδικό με ιστορίες τρεξίματος (και όχι μόνο...) για τον «εραστή» του αθλήματος.

Και μάλιστα… free!

Σκοπός του είναι να συντροφεύει τον αναγνώστη σε όλα τα events, να ενημερώνει για όλες τις εγχώριες αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, να δοκιμάζει και να προτείνει τα καλύτερα καλούδια που κυκλοφορούν στο δρομικό εξοπλισμό, αλλά και να προσφέρει σε κάθε τεύχος τη δυνατότητα στον αναγνώστη να κερδίζει πρακτικά δώρα για το αγαπημένο του άθλημα. Για παράδειγμα στις σελίδες του 1ου τεύχους θα βρείτε και έναν μεγάλο διαγωνισμό για ένα δρομικό ζευγάρι παπούτσια Asics.

Το iRun ευελπιστεί να μοιραστεί μαζί σας τη χαρά του ευ ζην και να εξελίσσεται συνεχώς με νέους στόχους, όραμα και πραγματικό μεράκι για το υπέροχο αυτό άθλημα που διαρκώς κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους.

To πρώτο ελληνικό free press περιοδικό για το τρέξιμο και όχι μόνο.

Ραντεβού στο Zagori Mountain Running την Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017.

Οι προδιαγραφές έκδοσης είναι:

Περιοδικότητα: Μηνιαίο (και σε μεγάλα γεγονότα 15ήμερο)
Παραγωγή: 23 x 33 εκ. μέγεθος σελίδας / 4χρωμες όλες οι σελίδες
Σελίδες: 40 / 48
Χαρτί: 90gr semi mat / 140γρ εξώφυλλο
Tιράζ: 10.000
Διανομή: Σε όλους τους σημαντικούς αγώνες δρόμου και βουνού καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα στις μεγάλες πόλεις.

Από τις εκδόσεις BRIGHT Editions

 

Τελευταία Νέα