Οι Eagles Villas επιβεβαιώνουν ότι «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» (pics)

Gazzetta team
Οι Eagles Villas επιβεβαιώνουν ότι «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει» (pics)

bet365

Οι Eagles Villas άνοιξαν τις πόρτες τους στις 27 Απριλίου και αποτελούν το τέταρτο ξενοδοχείο του Ομίλου TOR Hotel Group.

Λίγα είναι τα πράγματα στη ζωή τα οποία τα δεχόμαστε χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ειδικά όταν πρόκειται για προορισμούς διακοπών.

Όλοι έχουμε ένα αγαπημένο μέρος, το οποίο το έχουμε συνδυάσει με όμορφες αναμνήσεις.

Μπορεί να είχαμε πάει διακοπές με τον άνθρωπο της ζωής μας, μπορεί το φαγητό να ήταν εκπληκτικό, μπορεί το μέρος και η φύση να μας έκοβαν την ανάσα...

Υπάρχει όμως ένας προορισμός που τα έχει όλα.

Και αυτό το καλοκαίρι καλά θα κάνετε να μη συμβιβαστείτε με τίποτα λιγότερο.

Χαλκιδική είναι μία

Δεν είναι τυχαία η φράση «σαν τη Χαλκιδική δεν έχει».

Δεν το λένε άλλωστε μόνο οι «βόρειοι», αλλά όλοι όσοι έχουν πάει έστω και μια φορά. Ο τόπος είναι μαγικός, είναι ένας παράδεισος.

Και σε αυτόν τον μαγικό τόπο, ο όμιλος TOR Hotel Group επέλεξε να ανοίξει το τέταρτο ξενοδοχείο του, τις Eagles Villas.

Μέσα σε ένα καταπληκτικό φυσικό τοπίο, σε έναν πανέμορφο λόφο, ακριβώς δίπλα από το ιστορικό ξενοδοχείο Eagles Palace, οι Eagles Villas ήρθαν να μας θυμίσουν πόσο όμορφο είναι να απολαμβάνεις αξεπέραστο service, εκπληκτικές παροχές και υπέροχη φύση.

Σε απόσταση μόλις τεσσάρων χιλιομέτρων από την Ουρανούπολη, το τελευταίο σύνορο πριν το Άγιο Όρος, βρίσκονται 42 υπερπολυτελείς βίλες, όλες με ιδιωτική πισίνα, οι περισσότερες και με ιδιωτικό κήπο, ασφαλώς με μαγευτική θέα στο Συγγιτικό Κόλπο!

Η απόλυτη εμπειρία διακοπών

Αν υπολογίσετε και την πληθώρα γαστρονομικών επιλογών και το πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, οι Eagles Villas υπόσχονται την απόλυτη και την πιο χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

Οι Eagles Villas αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς κυμαίνονται από 65 έως 140 τ.μ., προσφέροντας έτσι άνετη διαμονή τόσο σε ζευγάρια όσο και σε μεγαλύτερες οικογένειες.

Είναι όλες εξοπλισμένες με kitchenettes για μεγαλύτερη διευκόλυνση των επισκεπτών και διακοσμημένες με παστέλ χρώματα για την απόλυτη, χαλαρωτική εμπειρία.

Νιώστε σαν βασιλιάδες!

Και το καλύτερο; Οι Eagles Villas προσφέρουν butler service καθώς και 24ωρο club car service, για μια πιο άνετη μεταφορά σε όλο το resort.

Στους κοινόχρηστους χώρους, το resort παρέχει εντυπωσιακές εσωτερικές και εξωτερικές, θερμαινόμενες πισίνες καθώς και πισίνα ειδικά διαμορφωμένη για τα μικρά παιδιά, για να…. έχουν το κεφάλι τους ήσυχο οι γονείς.

Διακοπές είμαστε άλλωστε, πιο χαλαρό το mood.

Δε θα βαρεθείτε ποτέ!

Στις Eagles Villas, οι 24 ώρες της ημέρας θα σας φαίνονται πάρα πολύ λίγες με όλα αυτά που έχετε να κάνετε: από water sports και scuba diving μέχρι μαθήματα μαγειρικής καθώς και wine tastings, οι επιλογές είναι πολλές!

Επίσης, το Eagles Spa by Elemis διαθέτει αναζωογονητικές θεραπείες προσώπου και σώματος καθώς και ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο με personal trainer!

Ιδιωτική παραλία για Όσκαρ

Το Eagles Resort διαθέτει ιδιωτική παραλία, με καταγάλανα νερά και λευκή άμμο, βραβευμένη με τη Γαλάζια Σημαία και ιδανική για οικογένειες με μικρά παιδιά.

Προσφέρει άνετες ξαπλώστρες και beach bar που σερβίρει δροσερά cocktails και σνακ στην άμμο, με το απλό πάτημα ενός κουμπιού!

Φαγητό - εμπειρία, κυριολεκτικά μέσα στη φύση

Για τους λάτρεις των γαστρονομικών εμπειριών, οι Eagles Villas παρέχουν μια μεγάλη ποικιλία εστιατορίων με διαφορετικές κουζίνες το καθένα. Στο κεντρικό κτίριο, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους στο cocktail bar & lounge, το οποίο προσφέρει πλούσιο all day menu ενώ το πρωινό και το βραδινό τους στο εστιατόριο Lofos και τους καλοκαιρινούς μήνες στο εστιατόριο Eleonas, ένα πανέμορφο εστιατόριο, φωλιασμένο σ᾽ένα καταπληκτικό ελαιώνα.

Όλες οι βίλλες προσφέρουν al fresco dining facilities, μια μοναδική in- villa εμπειρία κάτω από τ᾽αστέρια που σας θα μείνει αξέχαστη. Όλοι οι επισκέπτες των Eagles Villas, έχουν εύκολη πρόσβαση στα 5 εστιατόρια του Eagles Palace και στα δύο bars, στο Eagles Club και στο Pool bar.

«Υπεύθυνοι» για τις γεύσεις στα εστιατόρια του Eagles Resort, είναι ο Γιάννης Μπαξεβάνης και ο Jerome Serres που επιμελούνται το μενού του εστιατορίου Καμάρες, ενώ αξίζει να σημειωθεί και η συνεργασία με τον Απόστολο Τραστέλη της Σπονδής, της Hytra και της Fuga.

Προσοχή! Δε μπορείς να πάρεις τον butler σπίτι σου

Οι τόσο για ζευγάρια όσο και για μεγαλύτερες οικογένειες αφού υπόσχονται μια μοναδική εμπειρία διακοπών και χαλάρωσης για κάθε επισκέπτη τους. Σαν στο σπίτι σας, μακρία από το σπίτι σας και με butler!

Κάντε χώρο στο κινητό σας

Χαλκιδική - Eagles Villas - παραλία - καλοκαίρι! Ξέρουμε ότι θα γεμίσεις το κινητό σου με χιλιάδες φωτογραφίες και ότι οι φίλοι και οι followers σου θα… ζηλέψουν, αλλά δε σε πολυνοιάζει κιόλας. Και έτσι πρέπει. Γιατί αν δεν σηκώσεις 10 φωτός τη μέρα από αυτό το μέρος, από που θα σηκώσεις! Εμείς, σου δίνουμε μια ιδέα:

Θα σας χρειαστούν (μας ευχαριστείτε μετά):

Site | e-mail | Eagles Villas Facebook | Eagles Palace Facebook

 

Τελευταία Νέα