Τα 5 πράγματα που αποδεικνύουν ότι «YAVA θα πει... γυμναστική»! (pics & vid)

Γιάννης Κονταξής
Τα 5 πράγματα που αποδεικνύουν ότι «YAVA θα πει... γυμναστική»! (pics & vid)

bet365

Πήγαμε στα YAVA στο Ν. Ψυχικό για να δούμε αν έχουν δίκιο όσοι σχηματίζουν ουρές για να αποκτήσουν πρόσβαση σε έναν χώρο με υπερσύγχρονες υπηρεσίες άθλησης. Τελικά, έχουν.

Δεν είμαστε λίγοι αυτοί που όταν ακούμε τη λέξη «γυμναστική», το μυαλό μας πηγαίνει κατευθείαν στο αντίθετό της, τον «καναπέ».

Άλλωστε, δεν είναι και το πιο... ωραίο πράγμα στον κόσμο να σκέφτεσαι πως πρέπει να τρέχεις, να τεντώνεσαι, να σηκώνεις βάρη και να πονά το σώμα σου. Όλα αυτά όμως καταρρίπτονται αν περάσεις έστω και μια ώρα στα YAVA!

Εύλογα θα μας ρωτήσετε «γιατί;» και εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τις πιο πειστικές απαντήσεις. Ναι, πρώτα επισκεφτήκαμε τις εγκαταστάσεις στο N. Ψυχικό και βάλαμε στο μικροσκόπιο όλους τους ορόφους για να έχουμε μια εμπειρία από πρώτο χέρι.

Ποια είναι λοιπόν τα συμπεράσματα;

1. Τα γυμναστήρια είναι μονότονα και βαριέσαι.

Μάλλον δεν έχετε πάει ποτέ στα YAVA για να καταλάβετε τι θα πει να κάνεις γυμναστική παρέα με δεκάδες άλλους ανθρώπους, να περιπλανάσαι σε διαφορετικά επίπεδα εντός του ίδιου κτιρίου, να βλέπεις συνεχώς κίνηση τριγύρω σου και όχι μουντούς τοίχους. Μεγάλο πλεονέκτημα το δωρεάν wifi που μπορεί να σε απασχολεί για αρκετή ώρα μέχρι να πιεις τον καφέ σου ή να θες απλά να κάνεις ένα διάλειμμα πριν πέσεις ξανά με τα μούτρα στην άσκηση.

2. Οι γυμναστές δεν ασχολούνται ποτέ μαζί σου.

Αυτό συνέβαινε με τους γυμναστές του σχολείου και όχι με τους επαγγελματίες που πλαισιώνουν την ομάδα των YAVA. Οποιαδήποτε απορία και αν έχεις για τον τρόπο εκγύμνασής σου, οποιαδήποτε δυσκολία και αν αντιμετωπίζεις με κάποιο όργανο, ένας γυμναστής θα είναι πάντα εκεί για να σε βοηθήσει. Και το «ένας» είναι σχήμα λόγου, καθώς στο χώρο βρίσκονται πάντα πολλοί γυμναστές και σε καμία περίπτωση δεν νιώθεις αβοήθητος. Και εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι πολύ σημαντικό: Τα YAVA σου δίνουν τη δυνατότητα να προχωρήσεις σε personal training, με συνεχή επίβλεψη από τον υπεύθυνό σου.

3. Διάδρομο, ποδήλατο και βαράκια κάνω και στο σπίτι μου. Τι άλλο να κάνω σε ένα γυμναστήριο;

Ίσως η πιο συνηθισμένη δικαιολογία όσων βαριόμαστε να πάμε να τεντώσουμε το σωματάκι μας. Είναι μάλιστα τόσο κακή δικαιολογία γιατί η αλήθεια είναι ότι ούτε σπίτι μας τα κάνουμε αυτά. Έλα όμως, που τα YAVA σου δίνουν τη μοναδική ευκαιρία να μυηθείς ψυχή τε και σώματι στον κόσμο της γυμναστικής. Μία μεγάλη πισίνα για κολύμβηση, ασκήσεις στο νερό και aqua aerobic, αίθουσες για aerobic, zumba, pilates και yoga, μηχανήματα για επαναστατικές μεθόδους εκγύμνασης όπως vibration, vacupower, ομαδικά προγράμματα όπως sh'bam, bodypump, bodycompact και bodyattack, αλλά και TRX και spinning. Προσθέστε και τις υπερσύγχρονες υπηρεσίες αισθητικής προσώπου και αδυνατίσματος, τη σάουνα, το υδρομασάζ και έναν ειδικό διατροφολόγο και πείτε μας αν όλα αυτά δεν είναι λόγος για να ξεκινήσεις από σήμερα κιόλας. Ξέρετε πολλά γυμναστήρια που να προσφέρουν στα μέλη τους ολοκληρωμένες προτάσεις για τη βελτίωση του σώματός τους και όχι απλά μονότονες ασκήσεις;

4. Στα γυμναστήρια ασκούνται τόσοι πολλοί που δεν προλαβαίνεις να κάνεις το παραμικρό.

Εν μέρει έχεις δίκιο, αλλά εδώ μιλάμε για ένα γυμναστήριο 5 επιπέδων που είναι ανοιχτό 24 ώρες την ημέρα επί 7 μέρες τη βδομάδα. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην βρεις χρόνο και χώρο για να γυμναστείς. Δεκάδες ποδήλατα και διάδρομοι, δεκάδες μηχανήματα για βάρη και 5 όροφοι που σου δίνουν την ευκαιρία να διαλέξεις τι είδους γυμναστική θες. Η αλήθεια είναι ότι τα YAVA όντως σου προσφέρουν τόσα πολλά που δεν θα προλαβαίνεις να διαλέξεις!

5. Προτιμώ να πάω κολυμβητήριο και να γυμνάσω όλο το σώμα, παρά να τρέχω μόνος στο διάδρομο.

Άρα, μπορείς να πας στα YAVA, που έχουν μία μεγάλη θερμαινόμενη πισίνα και μία ακόμα στην... ταράτσα με θέα όλη την Αθήνα! Ειδικά εκπαιδευμένοι γυμναστές σας δείχνουν ασκήσεις για το σώμα σας μέσα στο νερό, προσέχουν και την παραμικρή σας κίνηση και κάνουν το κολύμπι πραγματική διασκέδαση. Πόσες φορές έχεις τη δυνατότητα να κολυμπάς και να βλέπεις την πόλη σου από ψηλά;

Για το τέλος, αφήσαμε το καλύτερο: την απόδειξη ότι τα Yava λειτουργούν σαν μια μεγάλη οικογένεια και για αυτό πρωτοπορούν με την υπηρεσία «Πρόγραμμα επιβράβευσης μελών με επιστροφή μετρητών»! Το εν λόγω πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενεργά μέλη-συνδρομητές, οι οποίοι θα αμείβονται με πόντους (1 πόντος = €1) που θα ισοδυναμούν με χρήματα, και τα οποία θα μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώνουν είτε με αγορά συνδρομής ή πακέτου extra υπηρεσιών είτε με επιστροφή μετρητών. Εκτός από το σώμα σου, κερδισμένη βγαίνει και η τσέπη σου!

Πόσα γυμναστήρια μπορούν να πουν ότι προσέχουν τόσο πολύ τα μέλη τους;

Το Yava Fitness Center του N. Ψυχικού πρωτοπορεί συγκεντρώνοντας όλες τις καινοτόμες υπηρεσίες fitness & wellness δημιουργώντας νέες τάσεις στο χώρο της σωματικής εκγύμνασης.

Υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος που δεν είσαι ακόμη μέλος;

 

Τελευταία Νέα