Γιατί οι γυναίκες γυμνάζονται καλύτερα (pics)

Gazzetta team
Γιατί οι γυναίκες γυμνάζονται καλύτερα (pics)

bet365

Ένα πέρασμα από μια αίθουσα γυμναστηρίου, γεμάτη από αθλητές γένους θηλυκού, αρκεί για να σε πείσει ότι με ένα μπασκετάκι στη γειτονιά τη βδομάδα δεν πετυχαίνεις και πολλά.

Οι άντρες νομίζουν ότι το 5x5 είναι σοβαρή γυμναστική. Ή ότι το μονό μπασκετάκι με τους φίλους μπορεί να τους κάνει φέτες. Ή ακόμη χειρότερα ότι οι ρακέτες στην παραλία με τους φίλους τους είναι σε θέση να κάψουν τις θερμίδες από τις μπίρες που θα καταναλώσουν αμέσως μετά στο μπιτς μπαρ.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά και οι γυναίκες δεν χτυπιούνται τσάμπα στα γυμναστήρια.

Έχει δοκιμάσει ποτέ κανείς να κάνει αυτά τα προγράμματα με τα περίεργα ονόματα τύπου hips and abs, interval training, crossfit, spinning;

Ε, λοιπόν εγώ τα δοκίμασα. Και βγάζω σε όλες το καπέλο.

Οι κοιλιακοί καίγονται, τα πόδια πιάνονται στις ασκήσεις με το λάστιχο και τα χέρια μετά τις αμέτρητες επαναλήψεις με τα βαράκια δεν τα νιώθεις.

Φυσικά, δεν τα κατάφερα να βγάλω το πρόγραμμα όπως θα έπρεπε (θα το καταφέρω μέσα στο 2017, υπόσχομαι), αλλά τουλάχιστον πέρασα από ένα κατάστημα της INTERSPORT και έκανα την προσπάθειά μου με στυλ.

Τι χρειάζεσαι για να με ακολουθήσεις;

Ένα μπουστάκι – ιδανικά σε έντονο girly χρώμα – και ένα μαύρο κολάν που πηγαίνει με όλα. Και τα δύο κομμάτια είναι Energetics, το αποκλειστικό fitness brand της INTERSPORT. Το καλύτερο; Η τιμή τους! ΜΟΝΟ €9,99 το καθένα.

Αν τώρα θες να σε περάσουν για Pro, θα πας ένα βήμα παραπέρα και θα πάρεις ένα yoga mat Energetics (με 9,99€!), κολάν της συλλογής Nike Pro και παπούτσι Nike Air Zoom Pegasus 33W. Το τελευταίο θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και στη βόλτα σου μετά το γυμναστήριο.

Δεν κατάφερα να σταματήσω εκεί. Δεν μπορώ να εμφανίζομαι κάθε μέρα στην αίθουσα με τα ίδια ρούχα (τι εννοείς φυσικά και μπορώ;).

Στάση στη γωνιά της adidas λοιπόν! Μπουστάκι, κολάν και μπλουζάκι περνούν κατευθείαν το μήνυμα που θες: Too damn fit!

Συνδυάζονται απαραίτητα με λάστιχο ενδυνάμωσης Energetics που βοηθάει στις ασκήσεις, στις διατάσεις και ταυτόχρονα λειτουργεί και ως εντυπωσιακό αξεσουάρ στις σέλφις.

Για το CrossFit πήραμε κάτι; Δεν πήραμε.

Γιατί μπορεί να μην προλαβαίνω τον μπροστινό μου καμιά φορά και κάποια στην αίθουσα να έχει φτάσει στην τελευταία άσκηση την ώρα που εγώ παλεύω ακόμη στους κοιλιακούς και τα πους απς, αλλά η ειδική μπλουζίτσα της Reebok πείθει τους πάντες (εκτός γυμναστηρίου) ότι το' χω. Πώς να το κάνουμε;

Για το τέλος, ένα τελευταίο παπουτσάκι που είχα σταμπάρει από την προηγούμενη φορά – PUREBOOST X της adidas. Tο προτείνω σε όλους γιατί είναι ό,τι πιο άνετο μπορεί να βρει κανείς – και φύγαμε για ταμείο!

Ε, για γυμναστήριο εννοώ!

Περισσότερες πληροφορίες για τις πιο αθλητικές εμφανίσεις στην ιστοσελίδα της INTERSPORT.

 

Τελευταία Νέα