Ο Τόμιτς σχολίασε τις φήμες για τον Γιάνκοβιτς

Ο Τόμιτς σχολίασε τις φήμες για τον Γιάνκοβιτς

Ο Τόμιτς σχολίασε τις φήμες για τον Γιάνκοβιτς

bet365

Ο Μίλαν Τόμιτς κλήθηκε να σχολιάσει τις φήμες των τελευταίων ημερών σχετικά με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς και το ενδεχόμενο απόκτησής του από τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς πραγματοποιεί εξαιρετική χρονιά με τον Χολαργό στην Basket League, μετρώντας 13.5 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σε 24 συμμετοχές με τους νεοφώτιστους. Τις προηγούμενες ημέρες, η σερβική εφημερίδα Informer αποκάλυψε ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον 29χρονο φόργουορντ και ο Μίλαν Τόμιτς αναφέρθηκε σε αυτή την προοπτική έπειτα από τη νίκη επί της Ζελέζνικ για το σερβικό πρωτάθλημα.

«Ενημερώθηκα κι εγώ γι' αυτό το σενάριο, συμβαίνει στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πρέπει να ξέρετε κάτι, ο Ερυθρός Αστέρας είναι ένα σοβαρό κλαμπ. Εξηγήσαμε από την πρώτη στιγμή όταν αρχίσαμε να "χτίζουμε" την ομάδα ότι όλοι σας θα έχετε ενημέρωση από το κλαμπ εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον για κάποιον παίκτη. Το όνομα που προέκυψε τώρα είναι αυτό το Βλάντο Γιάνκοβιτς. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα».

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα