Ο Ζάρκο επέστρεψε κι ανέλαβε πρεσβευτής της ABA Liga! (pics)

Γιάννης Σταυρουλάκης
Ο Ζάρκο επέστρεψε κι ανέλαβε πρεσβευτής της ABA Liga! (pics)

bet365

Ο Ζάρκο Πάσπαλι ξεπέρασε τα σοβαρά προβλήματα υγείας που τον ταλαιπώρησαν τους προηγούμενους μήνες κι ανέλαβε χρέη πρεσβευτή της Αδριατικής Λίγκας.

Ο θρύλος του γιουγκοσλαβικού μπάσκετ βίωσε μια δυσάρεστη εμπειρία πέρσι αφού υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ βρισκόταν στις ΗΠΑ. «Από εκείνη τη στιγμή φοβάμαι περισσότερο κυρίως για τους ανθρώπους γύρω μου» είχε παραδεχτεί ο βετεράνος άσος, ο οποίος είναι πλέον ο πρώτος πρεσβευτής της ταχύτατα αναπτυσσόμενης Αδριατικής Λίγκας που, παρεμπιπτόντως, εξασφαλίζει μια θέση στην EuroLeague για τον νικητή της διοργάνωσης.

«Ένιωσα πολύ όμορφα όταν μου προσφέρθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος. Η Αδριατική Λίγκα είναι η καλύτερη διοργάνωση στα Βαλκάνια και δεν μιλάω μόνο για το κομμάτι του μπάσκετ. Κάθε χρόνο, σπουδαία ταλέντα και μελλοντικοί σταρ εμφανίζονται στη λίγκα μας. Γι' αυτό, ακριβώς, είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέρος αυτού του σπουδαίου project. Ανυπομονώ για την έναρξη της νέας σεζόν» ανέφερε σχετικά στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Super Cup της Αδριατικής Λίγκας.

Στο ABA Super Cup θα συμμετάσχουν οι Μόρναρ, Παρτίζαν, Μπουντούτσνοστ, Ιγκοκέα, Τσεντεβίτα, Ζαντάρ, Ερυθρός Αστέρας και Ολίμπια Λιουμπλιάνα.

 

ABA LIGA Τελευταία Νέα